yaz aylarinda yapmistim o zamanlar ekran kartim kotuydu en fazla oynadigim oyun cs idiişini görür o soğutucu stock soğutucu da termal macun ve genel temizlik bakımını yapmış mıydın
soğutucun geldiği zaman düzgünce montajla termal macunu sürmeyi unutma işini görür işlemcin eski nesil ama kötü değil performanslı bir işlemci o stock soğutucuda ısınması normal yani iyi yapmışsın soğutucu almaktayaz aylarinda yapmistim o zamanlar ekran kartim kotuydu en fazla oynadigim oyun cs idi
yaz aylarinda cooler master surmustum ama gecenlerde sogutucu ayaklarinin kendini hafif saldigini fark ettim onlari sıkılaştirdim belki o sirada hava ile temasi olduysa ozelligini kaybetmistir diye dusunuyorum dogru mu?Termal macun yeniledin mi ? Alçı gibi olmuştur şimdi![]()
tesekkurler dostumsoğutucun geldiği zaman düzgünce montajla termal macunu sürmeyi unutma işini görür işlemcin eski nesil ama kötü değil performanslı bir işlemci o stock soğutucuda ısınması normal yani iyi yapmışsın soğutucu almakta
Yani ihtimal var kesin olarak bir şey diyemeyiz. Fanını değiştirsen iyi olur hocam. Zaten fanı değiştireceğin için macunu yenilemen lazım. Fanın üstünde olursa öyle montajla. Yoksa Arctic Mx4 2019 edition alabilirsin ama Teknobiyotikten al en güvenlisi. Eminim sıcaklıklar normale döner.yaz aylarinda cooler master surmustum ama gecenlerde sogutucu ayaklarinin kendini hafif saldigini fark ettim onlari sıkılaştirdim belki o sirada hava ile temasi olduysa ozelligini kaybetmistir diye dusunuyorum dogru mu?
Mesaj otomatik olarak birleştirildi:
tesekkurler dostum![]()
fanin yaninda gelen macun nasil sence? abdullah abinin inceleme videosunda varYani ihtimal var kesin olarak bir şey diyemeyiz. Fanını değiştirsen iyi olur hocam. Zaten fanı değiştireceğin için macunu yenilemen lazım. Fanın üstünde olursa öyle montajla. Yoksa Arctic Mx4 2019 edition alabilirsin ama Teknobiyotikten al en güvenlisi. Eminim sıcaklıklar normale döner.
Bir bakayımfanin yaninda gelen macun nasil sence? abdullah abinin inceleme videosunda var
tamamdir cevaplarini bekliyorumBir bakayım
tamamdir cevaplarini bekliyorum![]()
cok tesekkur ederim hocam valla islemciyi yakicam diye gozume uyku girmiyorduAlıntıyı görüntüle
Sonuçlar baya iyi hocam. Eminim ki içinden gelen macunla yapmıştır testi. Macun 2mk bir değere sahip çok iyi. İşlemciniz çok rahatlayacak emin olun.