- Konu Sahibi Konu Sahibi
Dvi ne oluyor bende hdmı kullanıyorum tam bilmiyorumda.Dvi çıkışlı 570 al gitsin hocam 900tl ye. Bedava
Dvi ne oluyor bende hdmı kullanıyorum tam bilmiyorumda.Dvi çıkışlı 570 al gitsin hocam 900tl ye. Bedava
Bencede 1600 daha iyi
Alınır o fiyata 460 satıyorlar kaçırma@NoctuaFanBoyu rx470 800tl ye gelmiş sence alınır mı?? miningli olan versiyonu diyor zararı varmıdır i5 4460 hala işlemcim kendi ekran kartımı acil satabileçeğim bir yer lazım.
Ama minnigli model bios atmak gerekebilir ayrıca arkasında tek dvi portu var 80 derceyi geçmezse sorun yok bence@NoctuaFanBoyu rx470 800tl ye gelmiş sence alınır mı?? miningli olan versiyonu diyor zararı varmıdır i5 4460 hala işlemcim kendi ekran kartımı acil satabileçeğim bir yer lazım.
bana hdmı girişi lazım birde değilmi arkadaşlar? @NoctuaFanBoyu yazdım adamlara birisine 900tl dedim ses yok eğer alırlarsa vereçeğim gidicek sonra gidip elden alırım ama dvı dönüştürücü o adam verirmi acaba?Bencede 1600 daha iyi
Mesaj otomatik birleştirildi:
Alınır o fiyata 460 satıyorlar kaçırma
Ama minnigli model bios atmak gerekebilir ayrıca arkasında tek dvi portu var 80 derceyi geçmezse sorun yok bence.
Şans işi verende var vermeyende ya bence normal 470 bulursan al veya gtx 700 serisine bak o da mı olmadı *** git 460 albana hdmı girişi lazım birde değilmi arkadaşlar? @NoctuaFanBoyu yazdım adamlara birisine 900tl dedim ses yok eğer alırlarsa vereçeğim gidicek sonra gidip elden alırım ama dvı dönüştürücü o adam verirmi acaba?
şuanki ekran kartım r9 380 bence 470 güclü bir kart demi? geçilirmi ondan sence?Şans işi verende var vermeyende ya bence normal 470 bulursan al veya gtx 700 serisine bak o da mı olmadı *** git 460 al
Sen şakamı yapıyorsun elindeki zaten 570 ila 580 arası kart daha ne istiyorsunşuanki ekran kartım r9 380 bence 470 güclü bir kart demi? geçilirmi ondan sence?
Sakın geçmek gibi bir hata yapmaşuanki ekran kartım r9 380 bence 470 güclü bir kart demi? geçilirmi ondan sence?
aga youtubeden bakıyorum r9 380 den daha fazla fps alıyolar.Sen şakamı yapıyorsun elindeki zaten 570 ila 580 arası kart daha ne istiyorsun
Sakın geçmek gibi bir hata yapma
Minnigli 470 alacağına r9 da kal çok daha iyiaga youtubeden bakıyorum r9 380 den daha fazla fps alıyolar.
Bakın.
peki r9 u kaça satmam lazım ve yeni alaçağım ekran kartı sizce ne olmalıdır?Minnigli 470 alacağına r9 da kal çok daha iyi