vanhacker 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 93 Reaksiyon skoru 36 23 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #14 Az önce yaptım sıcaklık fps sabitlemeyince girerken min 58 max 73 dereceleri gördü değerler nasıl normal mi?
Az önce yaptım sıcaklık fps sabitlemeyince girerken min 58 max 73 dereceleri gördü değerler nasıl normal mi?
vanhacker 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 93 Reaksiyon skoru 36 23 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #15 emrsryr yazmış: bende laptop kullanıcısıyım. 6ayda bir bilgisayarinin icindeki tozlari temizleyip, termal macununu degistirebilirsin. Devamı için tıklayın... 2 yıl oldu garanti bitmesini bekliyordum hiç yapmadım deneyeceğim.
emrsryr yazmış: bende laptop kullanıcısıyım. 6ayda bir bilgisayarinin icindeki tozlari temizleyip, termal macununu degistirebilirsin. Devamı için tıklayın... 2 yıl oldu garanti bitmesini bekliyordum hiç yapmadım deneyeceğim.
ekrem bakırcı 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 165 Reaksiyon skoru 56 23 Mart 2020 #16 vanhacker yazmış: Az önce yaptım sıcaklık fps sabitlemeyince girerken min 58 max 73 dereceleri gördü değerler nasıl normal mi? Devamı için tıklayın... Değerler gayet iyi bir sorun gözükmüyor oyunda VSYNC açıp dener misin bakalım drop oluyor mu.
vanhacker yazmış: Az önce yaptım sıcaklık fps sabitlemeyince girerken min 58 max 73 dereceleri gördü değerler nasıl normal mi? Devamı için tıklayın... Değerler gayet iyi bir sorun gözükmüyor oyunda VSYNC açıp dener misin bakalım drop oluyor mu.
aonec 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 47 Reaksiyon skoru 21 23 Mart 2020 #17 CPU Throttling sorunu yaşıyor olabilirsin, internette bu konuyu araştır istersen. Kısacası işlemcinin termal sıcaklık seviyesine geldiğinde işlemci frekansını otomatik olarak kısması, ben notebook'larda çok yaşamaktayım...
CPU Throttling sorunu yaşıyor olabilirsin, internette bu konuyu araştır istersen. Kısacası işlemcinin termal sıcaklık seviyesine geldiğinde işlemci frekansını otomatik olarak kısması, ben notebook'larda çok yaşamaktayım...
vanhacker 80+ Katılım 23 Mart 2020 Mesajlar 93 Reaksiyon skoru 36 23 Mart 2020 Konu Sahibi Konu Sahibi #18 Tamamdır oldu çok saolun sıcaklık da en fazla 60ı gördü.