Hani tam bitirilmiş işlemci değil, test modeli gibi bir şey.Yani ne demek , sorun olabilirmi diyorsun ?
Engineering samples are the beta versions of integrated circuits that are meant to be used for compatibility qualification or as demonstrators. They are usually loaned to OEM manufacturers prior to the chip's commercial release to allow product development or display. Yani bir ürün betasını çıkarırsın onu test etmesi için firimalara gönderirler onun gibi bir şeyYani ne demek , sorun olabilirmi diyorsun ?
"mühendislik örneği"Hani tam bitirilmiş işlemci değil, test modeli gibi bir şey.
Tam doğru kelimeyi bulamadım ama.
öyle zaten"mühendislik örneği"
fuarlarda falan böyle diyorlardı
Alan bi adam 5.0ghz caliştigi bi foto atmiş ama tabi , cokta güvenemedim şimdi.Hani tam bitirilmiş işlemci değil, test modeli gibi bir şey.
Yani riskli diyorsunuz anladim. Sifirindan 1400tl daha ucuz zaten bide 2.el kutu vsde yok.Hani tam bitirilmiş işlemci değil, test modeli gibi bir şey.
ES'lerde kutu olmaz zaten, PC'ye taktığında da "i9 10900K" diye gözükmez, "Genuine Intel CPU #0000" falan yazar.Yani riskli diyorsunuz anladim. Sifirindan 1400tl daha ucuz zaten bide 2.el kutu vsde yok.