Neler Yeni

Yardım i9 11900K ısınıma 47-55 dereceleri görüyor

SadeceBirisi.

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
8,733
İsim
uwu
Hocam oyunlarda 60-68 arası normal diye biliyorum ben 80 üstü sıkıntı galiba bilen kişiler daha çok yardımcı olur ama
Anlık tüm fanları kapatıp CPU/gpu hariç 12100f ile 95 derece 4.1 GHz kullandim test amaçlı merak tan 0 sıkıntı

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,444
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam google acınca 47-55 derecelerde seyir ediyor spider man rdr 2 gibi oyunlarda 65-70-75 dereceleri göruyor ve 5.30ghz tek fanlı sıvı soğutma var üzerinde
Benim kasada 280mm sıvı soğutucu var ve fanların hepsi Silent modda. Boşta 34-44 arası ama tam boşta denemez arkada bir kaç basit uygulama çalışıyor, Google'da 10 sekme açtım bir tane 4K video açtım durdurdum, bir tane dizi açtım video ilerliyor, kalan sekmelerde forum, sahibinden vs doldurdum, Discord ve Steam'da açık 36-37 derece takılıyor büyük ihtimalle boştan daha düşük derecede olmasının sebebi fan RPM hızı artmıştır, hepsinin üstüne LOL'e girince 45 derece oluyor. RDR-II'de deneyecektim ama HDD'm bozulmaya başladı, hatta bozuldu denebilir, makinayı kastırdı deneyemedim ama daha önceden hatırladığım kadarıyla oyunlarda 70 felan oluyor. Adaptive Boost kapalı iken. Bir de benim kasa full kapalı kasa daha iyi bir kasada daha iyi değerler alınır.

Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Rizvan Mourad
Benim kasada 280mm sıvı soğutucu var ve fanların hepsi Silent modda. Boşta 34-44 arası ama tam boşta denemez arkada bir kaç basit uygulama çalışıyor, Google'da 10 sekme açtım bir tane 4K video açtım durdurdum, bir tane dizi açtım video ilerliyor, kalan sekmelerde forum, sahibinden vs doldurdum, Discord ve Steam'da açık 36-37 derece takılıyor büyük ihtimalle boştan daha düşük derecede olmasının sebebi fan RPM hızı artmıştır, hepsinin üstüne LOL'e girince 45 derece oluyor. RDR-II'de deneyecektim ama HDD'm bozulmaya başladı, hatta bozuldu denebilir, makinayı kastırdı deneyemedim ama daha önceden hatırladığım kadarıyla oyunlarda 70 felan oluyor. Adaptive Boost kapalı iken. Bir de benim kasa full kapalı kasa daha iyi bir kasada daha iyi değerler alınır.
hocam bende google falan açık 45-50 derecelerde takılıyor ve 120mm sıvı soğutma var 240mm sıvı soğutmaya gecersem senin gibi değerler alırmıyım?

Furkan²

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,444
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker
hocam bende google falan açık 45-50 derecelerde takılıyor ve 120mm sıvı soğutma var 240mm sıvı soğutmaya gecersem senin gibi değerler alırmıyım?
Aslında benim daha iyi değerler almam lazım ama öndeki fanlar RGB olsun diye değiştirdim o bir miktar performansı düşürüyor bir de kasa full kapalı o da etkiliyor eğer mesh güzel bir kasan varsa DeepCool LS520 yapıştırabilirsin belki benden iyi değerler alabilirsin. Aslında bu işlemciye 420mm yakışır.

Top Bottom