arda55
80+ Silver
Dahası
İmzamda yazan şey ve enter tuşunun uyumu...
İmzamda yazan şey ve enter tuşunun uyumu...
Çok daha iyi ama alabiliyorsan 5950X daha güzel olur ayrıca tek tek sistem topluyorsan direkt hazır sistem al çok daha karlı çıkarsınArastirirken 5900x e denk geldim o nasil
intel 11.nesil al amd almaArastirirken 5900x e denk geldim o nasil
Neden ultra bilgili adam?intel 11.nesil al amd alma
Neye dayanarak söylediğini sorabilir miyim ?oyun için alacaksan intel al amd çok kötü
amd render için daha iyi , intel ise oyun için daha iyiNeden ultra bilgili adam?
Amaç oyun herhalde o yüzden gerek yok bence 5950X e. 5900X bile 12/24 yapısıyla oyun için çok uzun ömürlü olacaktır.Çok daha iyi ama alabiliyorsan 5950X daha güzel olur ayrıca tek tek sistem topluyorsan direkt hazır sistem al çok daha karlı çıkarsın
Yani çok ısınan 11900K yı öneriyorsunamd render için daha iyi , intel ise oyun için daha iyi
Aynen o yüzden 11. Nesil alıp güç kaynağından 400w emcükleteceksinamd render için daha iyi , intel ise oyun için daha iyi
güçlü bir sıvı soğutma ile ısınmayacaktırYani çok ısınan 11900K yı öneriyorsun
neden her mesaja kahkaha attıtğını sorabilirmiyim?Yani çok ısınan 11900K yı öneriyorsun
11900K+360mm üst düzey sıvı soğutma+Z490/590 anakart+Min750W güç kaynağı kaç tl olduğunu sen söylegüçlü bir sıvı soğutma ile ısınmayacaktır
Çünkü komik bir adamsın kızgın atmak yerine gülüyorum zaten anlaya bilecek biri olsan kızgın atarımgüçlü bir sıvı soğutma ile ısınmayacaktır
Mesaj otomatik birleştirildi:
neden her mesaja kahkaha attıtğını sorabilirmiyim?
Dediğiniz Şeyler Mantıksız Olduğu İçin Olabilir Mi ?neden her mesaja kahkaha attıtğını sorabilirmiyim?