silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
- olarak seç orayı.+ Ve -
- olarak seç orayı.+ Ve -
Seçtim şimdi ne yapmam lazim- olarak seç orayı.
Ek bir kutu açılmadıysa Core voltage offset kısmına -0,05 değerini gir.Seçtim şimdi ne yapmam lazim
Ek bir kutu açılmadıysa Core voltage offset kısmına -0,05 değerini gir.
Direkt space tuşuna bas çek yap max kaç yapıyor onu görelim. 0,05 de kalır zatenSeçtim şimdi ne yapmam lazim
@Androstatus bunu da dene belki daha fazla düşüyordur.Direkt space tuşuna bas çek yap max kaç yapıyor onu görelim. 0,05 de kalır zaten
@Androstatus bunu da dene belki daha fazla düşüyordur.
- olmaz orası. Sabit sayı olur. Yukarıdaki - ise - etkisi, + ise + etkisi gösterir. 0,05 mesela hep kalır. Stok voltaj 1.40v ise 1.45v olur + yaparsan. - yaparsan da 1.35vMesaj otomatik birleştirildi:
- olmuyorki space bastığım zaman
Ama değer artıyor 0.0010 oluyorMesaj otomatik birleştirildi:
Üstte - seçtik zaten sadece değer girsen yeter de en fazla 0,005 mi oluyorMesaj otomatik birleştirildi:
10 oluyor bu arada- olmaz orası. Sabit sayı olur. Yukarıdaki - ise - etkisi, + ise + etkisi gösterir. 0,05 mesela hep kalır. Stok voltaj 1.40v ise 1.45v olur + yaparsan. - yaparsan da 1.35v
Yok 10 da oluyor kusura bakmayın biraz cahillik işte ilk defa yaptığım içinÜstte - seçtik zaten sadece değer girsen yeter de en fazla 0,005 mi oluyor
0,05 oluyor mu veya 0,07 falan?10 oluyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok 10 da oluyor kusura bakmayın biraz cahillik işte ilk defa yaptığım için
Max kaç oluyorsa bi foto atsana. O sayı olan boşluğa space bas bir yerde durur zaten10 oluyor bu arada
Mesaj otomatik birleştirildi:
Yok 10 da oluyor kusura bakmayın biraz cahillik işte ilk defa yaptığım için
0,05 oluyor mu veya 0,07 falan?
0,05 oluyor mu veya 0,07 falan?
0.050Max kaç oluyorsa bi foto atsana. O sayı olan boşluğa space bas bir yerde durur zaten