silinenuye785438
80+ Titanium
- En İyi Cevap
- 1
@Androstatus CPU ratio kısmını auto yerine manuel yapın.
Değeri kaç yapayım space bastım şuan 8 de 800mhz deCPU ratio kısmını auto yerine manuel yapın.
45 gir yani 4.5GHz. Umarım olur.Değeri kaç yapayım space bastım şuan 8 de 800mhz de
Evet oldu şimdi ne yapmam lazım45 gir yani 4.5GHz. Umarım olur.
BIOS ayarlarını kaydedip sistemi açın. Değerlere bakalım.Evet oldu şimdi ne yapmam lazım
45 gir yani 4.5GHz. Umarım olur.
Hangi tuşla kaydetmek lazım bu anakartta birde resim attım doğru değilmi?BIOS ayarlarını kaydedip sistemi açın. Değerlere bakalım.
F10Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi tuşla kaydetmek lazım bu anakartta birde resim attım doğru değilmi?
Doğru. BIOS menüsünün bir yerlerinde ayarları kaydet ve çık olması lazım.Mesaj otomatik birleştirildi:
Hangi tuşla kaydetmek lazım bu anakartta birde resim attım doğru değilmi?
O da olur sanırım
Doğru. BIOS menüsünün bir yerlerinde ayarları kaydet ve çık olması lazım.
Mesaj otomatik birleştirildi:
O da olur sanırım
3.5 GHz de hala baktım görev yöneticisinden ama GHz Lee sürekli 4,4 ve 4,5 üzerindeDoğru. BIOS menüsünün bir yerlerinde ayarları kaydet ve çık olması lazım.
O da olur sanırım
3.5 GHz de hala baktım görev yöneticisinden ama GHz Lee sürekli 4,4 ve 4,5 üzerinde
Hemen tekrar test yapıyorum o zaman her şey doğruysa?
Normal. Şimdi tekrar Cinebench yapın ve değerlere XTU üzerinden bakın.3.5 GHz de hala baktım görev yöneticisinden ama GHz Lee sürekli 4,4 ve 4,5 üzerinde
Hemen tekrar test yapıyorum o zaman her şey doğruysa?
Sonuç gene aynı tık değişmedi 12k daNormal. Şimdi tekrar Cinebench yapın ve değerlere XTU üzerinden bakın.
Motherboard VR Throtting gene kırmızı saydı diğerleri maviNormal. Şimdi tekrar Cinebench yapın ve değerlere XTU üzerinden bakın.
Sonuç gene aynı tık değişmedi 12k da
Motherboard VR Throtting gene kırmızı saydı diğerleri ma
Anlamadığım nokta şu single Core değerleri normal fakat Multi Core neden böyleSonuç gene aynı tık değişmedi 12k da
Motherboard VR Throtting gene kırmızı saydı diğerleri mavi
XTU da 120W yaptığın değeri 100W yaparak tekrar dener misin.Sonuç gene aynı tık değişmedi 12k da
Motherboard VR Throtting gene kırmızı saydı diğerleri mavi