1 koymayı unutmuşlar bencemagic satıyor güvenilir diye biliyorum, yakın zamanda r5 5500 trayide 2500 TL'ye düşürdüler(r5 3600 ikinci el daha mantıklı sanırım ama sonuçta sıfır fiyatı düştü) yeni işlemci mi duyurulcak acaba hafif hafif fiyatları düşürüyorlar
edit: sahibindene baktım en az 10.000tl ikinci eli anlamadım fiyat hatası olabilir mi acaba bu hafif düşüş değil çünkü
Trendyol da sıkıntı varsa bile cevaplayan kişi affedersin ***** olması lazım. Trendyol da sorun var o belli diğer satıcılara da 12900K diye tanımlamışlar.magic diğer platformlarda aktif satış yapan bir satıcı ve zaten 12900k nın akakçe sayfasında gözüküyor magic aynı işlemciyi diğer sitelerden normal fiyatından satıyor yüksek ihtimal trendyol yüzünden böyle gözüküyor şaşırmadım açıkcası
klasik trendyol
spesifik olarak 12900k ya hepsiburada üzerindede olmuş bu olay farklı satıcı sanırım her önüne gelenin yazılım okumasının cezasını çekiyoruzTrendyol da sıkıntı varsa bile cevaplayan kişi affedersin ***** olması lazım. Trendyol da sorun var o belli diğer satıcılara da 12900K diye tanımlamışlar.
Üstteki soru cevapta da satıcı i9 12900 olduğunu iddia ediyor kime inanicazbaşlık hatası var ürün i5 12400f soru/cevaplara ve yorumlara bakarsanız anlarsınız
normal piyasasına bakınca anlaşılıyor zaten olmayacağı kimseye inanmaya gerek yok, ürün 12400f yanlış girmişlerÜstteki soru cevapta da satıcı i9 12900 olduğunu iddia ediyor kime inanicaz
tabii ki haklısın fakat. 15 binlik monitörü 5 bine almış birisi olarak bazı satıcıların reklam kampanyası olabiliyor bu tarz şeyler o yüzden olabilir mi diye düşündüm. Satıcının 12900k demesi yüzünden yoksa illaki bu fiyata 12900 vermezler.normal piyasasına bakınca anlaşılıyor zaten olmayacağı kimseye inanmaya gerek yok, ürün 12400f yanlış girmişler