Neler Yeni

i9-13900K, MSI Tomahawk Anakart kombinli yüksek performans PC tavsiyesi

Nquyen

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,697
İsim
Selim
Rica ederim güle güle kullan kesinlikle intel mounting braket de sipariş edin 5 10 dolar Bi şey olması lazım 5 6 derece fark ettiriyor işlemci de çok ısınırsa delid işlemine de cesaret edebilirsiniz ilerde
AMD içinde var mı o braket hocam?

cinaroglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Rica ederim güle güle kullan kesinlikle intel mounting braket de sipariş edin 5 10 dolar Bi şey olması lazım 5 6 derece fark ettiriyor işlemci de çok ısınırsa delid işlemine de cesaret edebilirsiniz ilerde
Çok teşekkürler!

Bahsettiğiniz ürün bu mudur?

Bu bracket için tercih etmem gereken özel bi marka var mıdır? Yukarda paylastigim ürün benim anakarta ve işlemciye uyum sağlar mı? Teşekkürler!
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bir sorum daha olacak. Ben 1 adet SSD siparişi ettim ama Windows un kurulu olacağı diğer bi SSD daha mı faydalı olurdu sizce? 2TB tek ssd işimi görür mü?

Son düzenleme:

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
https://www.newegg.com/p/2S7-0855-00034 hayır attığınız farklı bir şey sanırsam bu işiniiz görür fakat gereksiz pahalı amazon da thermalgrizzly veya thermalright modelleri olur aliexpresde daha uygununu da bulabilirsiniz hepsi aynı zaten önerim thermalright dır fiyat performans

cinaroglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
https://www.newegg.com/p/2S7-0855-00034 hayır attığınız farklı bir şey sanırsam bu işiniiz görür fakat gereksiz pahalı amazon da thermalgrizzly veya thermalright modelleri olur aliexpresde daha uygununu da bulabilirsiniz hepsi aynı zaten önerim thermalright dır fiyat performans
Su üründen bahsediyorsunuz. 12 ve 13. Nesil için uygun demiş ama 14. Nesil’de de sorun cikarmaz sanıyorum

Su var bir de. Thermal grizzly

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018

cinaroglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
Birde almış olduğum kasada on ve arkada fanlarin olmadığını fark ettim 😅 one 3, arkaya 1 fan olmak üzere sipariş vermem gerekiyor. HDD olmayacağı için alttaki iki slotu doldurmamın bu gereği yok sanırım. Bu fanlar için marka önerisi vs. Gerekli mi yoksa 140mm herhangi bi fan alabilir miyim?

hepsi aynı socket olduğu için sıkıntı çıkartmaz thermalright ı alın hepsi aynı en ucuzunu alın yani
Tamamdır çok teşekkürler!

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
Birde almış olduğum kasada on ve arkada fanlarin olmadığını fark ettim 😅 one 3, arkaya 1 fan olmak üzere sipariş vermem gerekiyor. HDD olmayacağı için alttaki iki slotu doldurmamın bu gereği yok sanırım. Bu fanlar için marka önerisi vs. Gerekli mi yoksa 140mm herhangi bi fan alabilir miyim?

Tamamdır çok teşekkürler!
yani normal herhangi bi fan işiniiz görecektir ama iyi fan alırsanız daha serin çalışır pc veya işte rgb istiyorsanız en güzeli olsun diyorsanız ne tarz bi şey istediğiniz varsa kafanızda öneri markalarım phanteks veya lian li olacaktır

yani normal herhangi bi fan işiniiz görecektir ama iyi fan alırsanız daha serin çalışır pc veya işte rgb istiyorsanız en güzeli olsun diyorsanız ne tarz bi şey istediğiniz varsa kafanızda öneri markalarım phanteks veya lian li olacaktır
biraz pahalılar ama çok performanslı ve güzel fanlar

model de önemli tabi

cinaroglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert

model de önemli tabi
Yardımları is için çok teşekkür ederim. Siparis ettim bracketi de. Fanlari arastiracagim. Sağ olun.

cinaroglu

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
1
İsim
Mert
4 fan mi düşünüyorsunuz ben bakabilirim size bütçe aralıklı şekilde

Tesekkur ederim! Ekte kasa üzerindeki fan slotlarını görebilirsiniz. Üstteki slots CPU cooler fanları gelecek. One 3 arkaya 1 koymak istiyorum. Makinada HDD olmadığı için alttaki iki slota fan koymak gereksiz olur sanıyorum. Eğer fayda sağlar derseniz orayı da doldurabilirim.

4x 120mm fan yerine 3x 140mm daha iyi olur herhalde

Ekler

• IMG_0699.jpeg
    IMG_0699.jpeg
    189 KB · Hit: 20

KomtanKrang

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
498
İsim
Yücel
Discord
KomtanKrang#1018
yani rgb aramıyorum derseniz https://www.newegg.com/phanteks-liquid-cooling-system-t30-120-triple-pack/p/N82E16835709193
bu fanlardan öne 3 tane arkaya 1 tane takarsınız alabilceğiniz en performanslı fanlar bunlar ses hava akışı olarak eğer rgb istiyorum derseniz
https://www.newegg.com/phanteks-d30-120-black-3-pack-case-fan/p/N82E16835709223 böyle 3 lü alırsınız bunların 140 modelleri yok
eğer illaha 140 ve rgb istiyorum derseniz https://www.newegg.com/lian-li-uf-slin140-1b-case-fan/p/1YF-005G-000B5 bu modeli bu modelin 120 liklerini alabilirsiniz
3*140 3*120 aşırı fark etmez onu bilin rgb siz olan versiyon en performanslı olacaktır o fanlardan radyötere pull push up da yapabilrsiniz

Top Bottom