İ9 13900KS için Sıvı soğutma

Hocam kasanıza uyarmı bilmiyorum ama 420mm bakın intel ks işlemciler malum

Hocam kasanıza uyarmı bilmiyorum ama 420mm bakın intel ks işlemciler malum
Link paylaştım iyi değil mi peki hocam
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arctic

Arctic Liquid Freezer III 360 ARGB çok iyi bi sıvı soğutucu vrm leri bide soğutuyo kasa 420 destekliyosa 420 alın​

https://www.akakce.com/islemci-sogu...a-islemci-sivi-sogutucu-fiyati,603868430.html
Daha kasa almadım alıcam, paylaştığım sıvı soğutma kötü mü ki

Önerilerinizi bekliyorum arkadaşlar benim bulduğum sıvı soğutma bu

arkadaş doğru diyor hocam 420mm al bencede biz 14900k işlemcisini 360mm ile yük altında soğutamıyorduk oradan hesap et

Link paylaştım iyi değil mi peki hocam

Daha kasa almadım alıcam, paylaştığım sıvı soğutma kötü mü ki
kanka linkte paylaştığın kötü değil iyi ama durduk yere bence o kadar para verme aynı kalitede soğutmalar daha düşük fiyata bulursun, artan parayla başka ekipmanını tamamlarsın daha mantıklı olur bence

arkadaş doğru diyor hocam 420mm al bencede biz 14900k işlemcisini 360mm ile yük altında soğutamıyorduk oradan hesap et

kanka linkte paylaştığın kötü değil iyi ama durduk yere bence o kadar para verme aynı kalitede soğutmalar daha düşük fiyata bulursun, artan parayla başka ekipmanını tamamlarsın daha mantıklı olur bence
Herşeyden önce ekipmanı tamamlarım gibi düöünce değil de kalite odaklı davrandım öneriniz için teşekkür ederim fakat tamamen rog sistem dizdiğim için bunu da size sordum kendim render alan Dosya aktarımında bulunan biri değilim arada açıp oynucam filim dizi bu şekilde kulanıcam, almak istediğim yeterli olmaz mı

Herşeyden önce ekipmanı tamamlarım gibi düöünce değil de kalite odaklı davrandım öneriniz için teşekkür ederim fakat tamamen rog sistem dizdiğim için bunu da size sordum kendim render alan Dosya aktarımında bulunan biri değilim arada açıp oynucam filim dizi bu şekilde kulanıcam, almak istediğim yeterli olmaz mı
dediğine göre tabi yeterli olur kanka hatta çok fazla yeterli olur, bunun sadece maliyet kısmı var eğer maliyet kısmı sizin için problem değilse tabii ki alın attığınız soğutucu gayet güçlü

dediğine göre tabi yeterli olur kanka hatta çok fazla yeterli olur, bunun sadece maliyet kısmı var eğer maliyet kısmı sizin için problem değilse tabii ki alın attığınız soğutucu gayet güçlü
benim yukarıdaki tavsiyem tamam fiyat performans olması içindi

benim yukarıdaki tavsiyem tamam fiyat performans olması içindi
Anladım, fiyat düşündüğüm yok rog sistem diziceğim için rog almak istiyorum sadece yeterli olur mu iyi soğutur mu die sizlere sormak istedim

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,094,683
Üyeler
174,017
Son üye
ahmetkarakoc2001
Geri