İ9 14900 KF K olayı ??

BttB

80+
Reaksiyon skoru
50
Bu işlemciyi alacağım ancak aklıma şu KF K olayı takılıyor ikisinin arasında ne fark var KF alsam çok mu fark eder ?

Bu işlemciyi alacağım ancak aklıma şu KF K olayı takılıyor ikisinin arasında ne fark var KF alsam çok mu fark eder ?
Fde içinde dahili ekran kartı yok kye göre çok fazla fark olmasada k 200 300 mhz daha iyi diye biliyorum ama aradaki tek fark apu diyebiliriz

Hocam apu olması daha iyi olmaz mı sistemde ekran kartı olsa bile
Apu olması daha iyi evet i9 14900 serisine para yatırıyorsan ekran kartın herhalde 4080 veya 4090dır almışken k modeli al nolur nolmaz belki ekran kartına bir şey olur yedek olarak işlemciden görüntü alabilirsin

Paranı çöpe at daha fazla iş görür

Amd fanboy?
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Alabilirsin hocam
Fanboy kim belli oku bakayım burayı en güçlü işlemciler hangi taraftaymış öğren büyü gel yorum yap hadi git dersine çalış oğlum

Bunlar ne dostum kafan mı güzel???

Ekler

• IMG_20231225_165323.jpg
    IMG_20231225_165323.jpg
    419.2 KB · Hit: 80
  • IMG_20231225_165334.jpg
    IMG_20231225_165334.jpg
    443.9 KB · Hit: 70
Fanboy kim belli oku bakayım burayı en güçlü işlemciler hangi taraftaymış öğren büyü gel yorum yap hadi git dersine çalış oğlum

Bunlar ne dostum kafan mı güzel???
Çoluk çocuksun ağzını topla elinde hazır makaleler var burda boş boş konuşuyorsun

Hocam üstteki arkadaşı ciddiye almayın i9 14900k alabilirsiniz.

Çoluk çocuksun ağzını topla elinde hazır makaleler var burda boş boş konuşuyorsun

Hocam üstteki arkadaşı ciddiye almayın i9 14900k alabilirsiniz.
Sana test sonuçlarını videolarını attım boş yorum yapma şuan en güçlü işlemciler AMD tarafında fanboyluk yapma.
Kimse 14. Nesili almayı diyor aç bak YouTube'a forumunda dolaştığın adam bile silikon israfı diye videosu var gelip burda bana fonboy diyorsun git araştır.

Sana test sonuçlarını videolarını attım boş yorum yapma şuan en güçlü işlemciler AMD tarafında fanboyluk yapma.
Kimse 14. Nesili almayı diyor aç bak YouTube'a forumunda dolaştığın adam bile silikon israfı diye videosu var gelip burda bana fonboy diyorsun git araştır.
Abicim ilk yazmayı öğren

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,570
Üyeler
186,751
Son üye
tug1
Geri