Oddo
80+
- Reaksiyon skoru
- 77
satıcıyı değerlendirme seçeneği var mı iptallerde? sipariş sayfasında mevcut mu?
satıcıyı değerlendirme seçeneği var mı iptallerde? sipariş sayfasında mevcut mu?
Wp den yazdim hemen kaldirdilar. Su an yok. Bu fiyat doğruysa alacagim dedim kaldirdilarAlıntıyı görüntüle
Kendi sitesindeki fiyatı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Alıcıyı kandırmayın barigözükmüyormuşmuş
Yok malesefsatıcıyı değerlendirme seçeneği var mı iptallerde? sipariş sayfasında mevcut mu?
Niye yazdın ki alsana ahahahahWp den yazdim hemen kaldirdilar. Su an yok. Bu fiyat doğruysa alacagim dedim kaldirdilar
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
Yok malesef
Niye yazdın ki alsana ahahahah
Bro ben kisisel konusuyorum 5090 liyi gormeme ragmen almadim. O asiri belliydi ama benim aldigim sistemin gelme ihtimali %1 de olsa vardi. Denedik olmadi. Saglik olsun. Abartilacak bisey yokYok yok gönderirler bekleyingökten yağıyor adamlara 5090
Benim daha gelmedi de gelişme de yok, muhtemelen gelir iptal. 4070 olanı sipariş etmiştim.İptal yemeyen var mı
Bende durum aynı ben bekleyeceğim bakalım.Benim daha gelmedi de gelişme de yok, muhtemelen gelir iptal. 4070 olanı sipariş etmiştim.
bekle bakalım lkhjlejhşkljndetikhjmcljkhjnrdtljkhetBende durum aynı ben bekleyeceğim bakalım.
Türkiye'nin senin gibilere ihtiyacı var.Fiyat hatası arkdaşlar. 115000tl ye 5090 ekran kartı satıldığında kapış kapış gidiyor. siz 5090lı sistemi 70li fiyatlara almaya çalışıyorsunuz. Velevki yanlışlıkla gönderilirse bile haramdır. Bu postu ilk okuyanlardan biri olarak bende gördüm satın alabilirdim ancak almadım. Kimsenin hakkına girmeye lüzum yok. Nefsimize kapılmayalım. Mantık yanlış yönlendirir ama vicdan asla Şaşmaz...