❌İndirim Bitti! I9-14900KF 128GB 1TBSSD+1TBSSD RTX5090 Sistem 71.256₺

Fiyat hatası arkdaşlar. 115000tl ye 5090 ekran kartı satıldığında kapış kapış gidiyor. siz 5090lı sistemi 70li fiyatlara almaya çalışıyorsunuz. Velevki yanlışlıkla gönderilirse bile haramdır. Bu postu ilk okuyanlardan biri olarak bende gördüm satın alabilirdim ancak almadım. Kimsenin hakkına girmeye lüzum yok. Nefsimize kapılmayalım. Mantık yanlış yönlendirir ama vicdan asla Şaşmaz...
haram diyemeyiz. ortada çalınmış bir mal, gasp edilmiş bir hak yok. bir firma satışa ürün koymuş, bir müşteri de bunu almış. firma 'biz yanlış yaptık, özür dileriz fakat gönderemeyiz' derse o zaman tartışılır ama arkadaşların da söylediği gibi, 1 ürün değil 10larca farklı üründe fiyat girilmesi, sonra da bunların üstünden bir de 'indirim' yapılmış olması firmanın gayet bilinçli bir işlem yaptığına işaret eder. bunca adımda 'yanlış' yapmış firma haklı da ucuza PC bulunca alan müşteri mi haksız? nihayetinde firmanın iptal edeceği belli de olsa satın almakta bir sakınca görmüyorum

haram diyemeyiz. ortada çalınmış bir mal, gasp edilmiş bir hak yok. bir firma satışa ürün koymuş, bir müşteri de bunu almış. firma 'biz yanlış yaptık, özür dileriz fakat gönderemeyiz' derse o zaman tartışılır ama arkadaşların da söylediği gibi, 1 ürün değil 10larca farklı üründe fiyat girilmesi, sonra da bunların üstünden bir de 'indirim' yapılmış olması firmanın gayet bilinçli bir işlem yaptığına işaret eder. bunca adımda 'yanlış' yapmış firma haklı da ucuza PC bulunca alan müşteri mi haksız? nihayetinde firmanın iptal edeceği belli de olsa satın almakta bir sakınca görmüyorum
Katılıyorum. Ki burda yanlislik yok. Yanlislik bi tane urunde bir kere olur. Burda kac tane urunde yanlis uzerine yanlis fiyat olmaz. Ki yanlis bile olsa bana neden haram olsun. Parasi neyse vermisim. Calmamisim cirpmamisim. He urunu gondermezse zaten kimse silah zoruyla ben bu paraya aldim urunumu gonder demiyor. İptal ederler olur biter ama su an cakallik yapiyorlar. Firmamiza ulasmis siparis yok falan yapiyorlar :)

• Beğen
Reaksiyonlar: Enco
Yok bu artık yanlış fiyat değil , bilinçli yapılmış bir hareket. Satın alan arkadaşlar sabah ki fiyat ile şimdi ki fiyatın ekran görüntüsünü alsin ve firmanın bilinçli olarak bu fiyata koyduğunu ibraz etsinler. Sabah 75k dan 70 e düşen ürünü şimdi 70 den 65k ya düşürüp koymuşlar. Normalde yanlış fiyattir , almayın vs derim ama bu bilinçli yapılmış bir şey
Dün yazmıştım ve tekrardan belirteyim. Bu firma yanlış fiyatı kasıtlı olarak girdi ve en büyük kanıtı da bu. Kul hakkı yazan arkadaşlara duyurulur. Yanlış girilen fiyata 5k daha indirim yapmak gün içerisinde sizce normal bir durum mu ? Burada bir oyun dönüyor ama hayırlısı. İptal olur ise umarım sorunsuz paraları geri alabilirsiniz

Son düzenleme:
Dün yazmıştım ve tekrardan belirteyim. Bu firma yanlış fiyatı kasıtlı olarak girdi ve en büyük kanıtı da bu. Kul hakkı yazan arkadaşlara duyurulur. Yanlış girilen fiyata 5k daha indirim yapmak gün içerisinde sizce normal bir durum mu ? Burada bir oyun dönüyor ama hayırlısı. İptal olur ise umarım sorunsuz paraları geri alabilirsiniz
Paraları neden sorsunsuz geri alamayalim arada pazarama var

Son durum bu sekilde. Genel olarak herkesin sorusuna cevap olsun diye ulastim arkadaslara. 3-5 gun beklerim urunler geldi geldi. Gelmezse ben kendim iptal ederim siparisi. Genel bi bilgilendirme olsun dedim. Parayi geri alamamak gibi bi durum soz konusu olamaz. Iciniz rahat olsun

Son düzenleme:
İptaller gelmeye başladı hakeme gitsek bir şey çıkar mı

Ekler

• 17057.webp
    17057.webp
    41.3 KB · Hit: 125
kredi kartiyla yapilan alisverislerde 105000 tl ye kadar davaya bile gerek yok, tüketici hakem heyeti ve banka teslim kaniti ister saticidan. satici bunu sunamazsa direkt para iade edilir. banka karti ya da eft yapsak böyle degildi ama

IMG_7049.webp
Iptal geldi :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

IMG_7052.webp

Geri