❌İndirim Bitti! I9-14900KF 128GB 1TBSSD+1TBSSD RTX5090 Sistem 71.256₺

Daha önce böyle hatalı fiyatlı bir kaç ürün almıştım ama göndermediler iptal gelir

Daha önce böyle hatalı fiyatlı bir kaç ürün almıştım ama göndermediler iptal gelir
Böyle bir genelleme yok şans işi geçen 8k'lık akvaryum kasa 1.5k'ya düşmüştü hatadan dolayı teslim almıştım belki bu da öyle olacak tamamen şans işi herkes biliyor iptal olacağının yüksek ihtimalli olmasını konunun altına gelip gelip yazmanıza gerek yok bence.

Son düzenleme:
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tamam 5090 lı sistem yuhannesburg seviyesinde hatalı ama bunlar yine bi kampanya falan diye gönderilirse şaşırmam. 42lik 5070 sistemi de 7*8K avantajlı gibi geliyor. (parçalar noname olacaktır diye tahmin edioyum, ayrıca ddr4 ramlar de soğutucusuz gelebilir)
2 tb ssd 64 gb ram 5070 ve 14700f işlemcili sistem normalde ne kadara gelir. Ramler 5600 mhz yazıyor o zaman ddr5 demektir. Anakart,psu ve kasa belirsiz ama yine de şu saydığım parçalar bile 50k yı geçiyor. Bence bu sistem de çok uygun. 7-8k dan daha fazla gibi fark. En az 12-15 arası diye düşünüyorum.

Böyle bir genelleme yok şans işi geçen 8k'lık akvaryum kasa 1.5k'ya düşmüştü hatadan dolayı teslim almıştım belki bu da öyle olacak tamamen şans işi herkes biliyor iptal olacağının yüksek ihtimalli olmasını konunun altına gelip gelip yazmanıza gerek yok bence.
Tamam bir dahaki sefere yaşadığımız tecrübeyi sizden izin aldıktan sonra paylaşırız olur şans falan hikaye bunlar millet de saf zaten size o kadar sistemi 3 te biri fiyatına verecek .. aklıma bir deyim geldi "umut fakirin ekmeği.."

Aslında sanssizligimi cogu kisi soyluyor ortaokuldan beridir bole Ama o 1 kere illaki olacak hissi varya onun hatrina devam ediyorum. Yoksa çoktan bırakmıştım 😅😅
Olur brom sıkma canını :)

Tamam bir dahaki sefere yaşadığımız tecrübeyi sizden izin aldıktan sonra paylaşırız olur şans falan hikaye bunlar millet de saf zaten size o kadar sistemi 3 te biri fiyatına verecek .. aklıma bir deyim geldi "umut fakirin ekmeği.."
Fiyatları kaçırıp yanma işi olmuş burası ya

2 tb ssd 64 gb ram 5070 ve 14700f işlemcili sistem normalde ne kadara gelir. Ramler 5600 mhz yazıyor o zaman ddr5 demektir. Anakart,psu ve kasa belirsiz ama yine de şu saydığım parçalar bile 50k yı geçiyor. Bence bu sistem de çok uygun. 7-8k dan daha fazla gibi fark. En az 12-15 arası diye düşünüyorum.
Hocam en kötü yeni bi kasa alırsın PSU sağlam olan. Yani en dandik SSD olsa bile 2TB ve 64GB RAM diyoruz burada. Ben de dediğiniz gibi farkın sadece 7-8K ile sınırlı kalacağını sanmıyorum açıkçası. Gelirse çok güzel olur.

Para olsaydı 5090lı sistemi daha erken fark etseydim denerdim açıkçası :D

Hocam en kötü yeni bi kasa alırsın PSU sağlam olan. Yani en dandik SSD olsa bile 2TB ve 64GB RAM diyoruz burada. Ben de dediğiniz gibi farkın sadece 7-8K ile sınırlı kalacağını sanmıyorum açıkçası. Gelirse çok güzel olur.

Para olsaydı 5090lı sistemi daha erken fark etseydim denerdim açıkçası :D
Bence 5090 li kesinlikle gelmez. %100 eminim ama bu sistemin ufakta olsa bir ihtimali var. Buda gelmeyecek ama mantik olarak bakarsak 5090 li kesinlikle gelmez 🤣🤣 5090 tek basina 130 bin lira. Adamlar kasayi 70 bine satisa cikarmis. Ben almadim bile onu. Cunku imkansiz. Arti olarak dedigin gibi 64 ram 2 tb ssd falan 50 nin ustunde zaten 3-4 parca :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

O degilde adamlar sabah 9 da dukkani acacaklar bi bakacak 100 tane siparis 🤣🤣🤣

Son düzenleme:
Sipariş iptal olmama oranı:
1759732740961.webp

Geri