Evet edebilirsin. Sebebi ve ne zaman aldınİtopyadan G24F-2 monitör aldım, kutusunu açtım ancak hiç kullanmadım. Jelatinleri, enerji tüketimini belirten kağıdı olsun hepsi üzerinde duruyor. Monitörü iade edebilir miyim?
Sipariş tarihi 27 Mart, o günden mi başlıyor 14 gün? Sebebine gelince sistemle kullanmak için almıştım ama sistemi satabilirim monitör elimde kalsın istemiyorumEvet edebilirsin. Sebebi ve ne zaman aldın
Eline kargo ne zaman geldiyse o günden itibaren 14 gün. Yakınında eğer itopya varsa götürüp iade edebilirsin.Sipariş tarihi 27 Mart, o günden mi başlıyor 14 gün? Sebebine gelince sistemle kullanmak için almıştım ama sistemi satabilirim monitör elimde kalsın istemiyorum
Bir sorun yoksa sıkıntı yokSipariş tarihi 27 Mart, o günden mi başlıyor 14 gün? Sebebine gelince sistemle kullanmak için almıştım ama sistemi satabilirim monitör elimde kalsın istemiyorum
Ben Manisa'da yaşıyorum, yok maalesef. Monitör salı günü elime geldiEline kargo ne zaman geldiyse o günden itibaren 14 gün. Yakınında eğer itopya varsa götürüp iade edebilirsin.
Hdr açıkca herkeste oluyor sanırım. Mağazadan alımlarda iade olmayabilir. Çünkü 14 gün İnt için geçerli. Ama arayın sorunBu olay mağazadan alım için geçerlimi monitörde ışık sızması var birde hdr açınca görüntü bozuluyor