Neler Yeni

Sinerji Monitör İade

vip4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan
Kankam bende kontrol edip alırlar dedim zaten okusanıza ne yazmışım doğru düzgün Allah aşkına. Servis kontrol edip alır dedim. Sen coil whine için iade etmek iştemişsin ama servislerde coil whine sorun olarak görülmediği için almamışlar. Sende THH ile iade almışsın. Ne güzel işte bende aksiin demiyorum.
Evet haklısınız hocam, servise 3 kere yolladım 3'ünde de sorun yok denip geri alın dendi. Fakat buna coil-whine'ın yanına ekranda oluşan ghostingde dahildi. Ben servis ile konuşurken ekstra satıcı firmayla da iletişim halindeydim, yaşadığım sorunları onlara defalarca anlattım. Satıcı firma yaşadığım sorunlar yüzünden iade alsaydı sorun çok hızlı ve basit bir şekilde çözülecekti aslında.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Monitör böyle kalmıştı resmen, boşu boşuna stres yapmıştım kendime. Yok iade almazlarsa gibisinden.

Ekler

• 1709222993948.png
    1709222993948.png
    1.5 MB · Hit: 27

Furkan²

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
5,234
İsim
Furkan
İlgilendiği Kategoriler
Kur'an_ı Kerim - Satranç - Piano - Tenis - Anime/Manga - Klasik Müzik - Felsefe - Krunker

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
Merak etme senin aksine oturma organımla anlamıyorum.
Birde anlamamış halin buysa...

Evet haklısınız hocam, servise 3 kere yolladım 3'ünde de sorun yok denip geri alın dendi. Fakat buna coil-whine'ın yanına ekranda oluşan ghostingde dahildi. Ben servis ile konuşurken ekstra satıcı firmayla da iletişim halindeydim, yaşadığım sorunları onlara defalarca anlattım. Satıcı firma yaşadığım sorunlar yüzünden iade alsaydı sorun çok hızlı ve basit bir şekilde çözülecekti aslında.

Monitör böyle kalmıştı resmen, boşu boşuna stres yapmıştım kendime. Yok iade almazlarsa gibisinden.
İyi yaptın geçmiş olsun. Bazıları yerine senin gibi kurulan cümleden anlam çıkarabilen arkadaşları gördükçe umutlanıyorum. Hadi geçmiş olsun senin adına sevindim.

vip4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan
Birde anlamamış halin buysa...

İyi yaptın geçmiş olsun. Bazıları yerine senin gibi kurulan cümleden anlam çıkarabilen arkadaşları gördükçe umutlanıyorum. Hadi geçmiş olsun senin adına sevindim.
2'niz içinde yazıyorum burası dostlar grubu, birbirimize yardım etmek için kurulmuş olan bir yer. Bu kadar tartışmaya gerek yok bence arkadaşlar. 2'nizde bana yazdığınız cevaplar için çok teşekkür ederim. Ve tekrardan 2'nizede soruyorum 6400TL iade olunca bütçemi 10'a yükseltip monitör alacağım ne önerirsiniz? 2 model arasında kaldım, farklı bir öneriniz varsa bakabilirim.
1709227624158.png

Marginale

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,356
İsim
Muhammed efe
2'niz içinde yazıyorum burası dostlar grubu, birbirimize yardım etmek için kurulmuş olan bir yer. Bu kadar tartışmaya gerek yok bence arkadaşlar. 2'nizde bana yazdığınız cevaplar için çok teşekkür ederim. Ve tekrardan 2'nizede soruyorum 6400TL iade olunca bütçemi 10'a yükseltip monitör alacağım ne önerirsiniz? 2 model arasında kaldım, farklı bir öneriniz varsa bakabilirim. Alıntıyı görüntüle
Sisteminin tabanı 1080p ise gidip 2k almanın mantığı olmaz bence. İleride sistemi yükseltmek istiyorsan Dell alabilirsin.

vip4r

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
5
İsim
Volkan
Sisteminin tabanı 1080p ise gidip 2k almanın mantığı olmaz bence. İleride sistemi yükseltmek istiyorsan Dell alabilirsin.
4000x'li bir sistem dizmeyi düşünüyorum önümüzdeki aylarda.

Top Bottom