Neler Yeni

İade ettiğim ürünü kargodan alınmazsa ne olur

MAQREAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet ali
Arkadaşlar sahibinden get üzerinden leptop aldim ve arızalı çıktı(Satıcı sağlam olduğunu söylemişti) ben bu ürünü iade ettim lakin satıcı kargodan almıyor bunun sonucunda ne olur ben paramı geri alabilir miyim?

lebron23

80+ Bronze
Arkadaşlar sahibinden get üzerinden leptop aldim ve arızalı çıktı(Satıcı sağlam olduğunu söylemişti) ben bu ürünü iade ettim lakin satıcı kargodan almıyor bunun sonucunda ne olur ben paramı geri alabilir miyim?
Satıcı bir kere ürünü bana bozup yolladı dediğinde sahibindene. senin paran direkt sistemde kalır çekemezsin.

BringThaNoize

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
818
İsim
Ahmet Aydın
Kargo belli bi süre alınmayınca sana geri gönderecekler.

onurkaplan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
605
İsim
Onur
sahibinden üzerinden param güvende ile hiç bir şey alınmaz.
sistemleri çok kötü

Sen bir kere video çekmemişin sahibi muhtemelen bozdu tekrardan geri gönderiyor diyeceklektir.

Kargodan almazsa gönderdiğin kişi sana tekrardan geri gelecektir ürün

MAQREAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet ali
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
sahibinden üzerinden param güvende ile hiç bir şey alınmaz.
sistemleri çok kötü

Sen bir kere video çekmemişin sahibi muhtemelen bozdu tekrardan geri gönderiyor diyeceklektir.

Kargodan almazsa gönderdiğin kişi sana tekrardan geri gelecektir ürün
Sahibindeni aradım size ürün gelirse almayin imhaya gider dedi imhaya gidincr paranızı alirsiniz dedi

freygasm

80+ Gold
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,005
İsim
yusuf ecer
Param güvende müşteri odaklı. Muhtemelen sizi korur. Hatta bir Facebook grubunda kötü niyetli birinin bir ürün alıp içine taş koyarak geri iade ettiğini görmüştüm epikti baya.

MAQREAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet ali
Param güvende müşteri odaklı. Muhtemelen sizi korur. Hatta bir Facebook grubunda kötü niyetli birinin bir ürün alıp içine taş koyarak geri iade ettiğini görmüştüm epikti baya.
Evet boş kutu bile yollasam sahibinden Her şekilde beni hakli görür öyle bi saçmalığı var

habbassaka

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,284
İsim
Berk

Bilal539

80+ Silver
Sen iade ettiysen sıkıntı yok kargoyu almak zorunda adam para zaten sistemde adama geçemez sen onaylamadığın müddetçe satıcının sorunu artık.

MAQREAN

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
13
İsim
Muhammet ali
Sen iade ettiysen sıkıntı yok kargoyu almak zorunda adam para zaten sistemde adama geçemez sen onaylamadığın müddetçe satıcının sorunu artık.
Knk işte adam uyuzluguna kargoyu almiyo mesajlarima da bakmiyo

Top Bottom