İade kabul olmuyor çok saçma!!

hawzer

80+
Reaksiyon skoru
8
Beyler mobil uygulamafan PS5 slim aldım iade ettim fakat teknolojik ürün olduğu için iade olmuyormuş sitenin müşteri hizmetlerini aradım ürünü tekrar yollayacağız garanti belgesinin arkasında teknik ekibi arayın ürün iade onayı alın diyor? Nasıl bir yol izlemeliyim

2hafta içerisinde iade hakkınız var.İade kabul etmiyorlarsa thhye başvurun.Biraz uzun sürer fakat haklı bulunursnuz
Ürün geliyor garanti belgesi arkasında numara varmış orayı arayın dedi bakalım gelsin bı ürün

Hayatımda ilk kez duydum bunu da. Kutuya vs. çok da zarar vermediysen, ürün az kullanılmış vs hasarsız ise iade imkanı açıktır. Ne saçma bir politikaymış o.

Darlayın biraz daha. Hala hayır diyorlarsa THH'ye verin.

Satıcı sizi başından atmaya çalışıyor diretin ve haklarınızı bildiğinizi aksi takdirde thh'ye başvuracağınızı söyleyin. Şikayetvara filan konu açın satıcıyı açık açık belirtin mecbur iade alacaklar.

Ne zaman aldınız ? kaç gün sonra iade talebi oluşturmak istediniz.
Aldıktan 3 gün sonra iade talebi oluşturdum ve kargoya verdim
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Hayatımda ilk kez duydum bunu da. Kutuya vs. çok da zarar vermediysen, ürün az kullanılmış vs hasarsız ise iade imkanı açıktır. Ne saçma bir politikaymış o.

Darlayın biraz daha. Hala hayır diyorlarsa THH'ye verin.
Ürün 3 günlük başkan çizilme v.s olmadı
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Satıcı Trendyol mu ?
Evet birde satıcı firma var

İkinci el statüsüne dönüşecek herhangi bir kusur,hasar,ambalaj hasarı,eksik parça vs vs bulunuyorsa iade almama hakkına sahip firma. Onun haricinde 14 günlük iade hakkınız bulunuyor. İade talebini Müşteri hizmetleri ile değil Trendyol uygulaması üzerinden oluşturun.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,569
Üyeler
184,945
Son üye
JusticeFury
Geri