Bu kulaklığın hem eski üretim micro usb hem type-c li modeline sahibim. Pandemiden öncedir kullanıyorum. Sen bilmediğin konular hakkında yorum yapma bence dostum. Ki dediğim şey ürünle değil bataryalar hakkında bir yorumdu, belli bir seviye elektronik bilgisi olan herkesin bileceği bir bilgi. Bir süre sonra batarya ölücektir kablolu olarak kullanmaya devam edersiniz ancak wireless bir üründe bu saçma olur.Mucize olmuş o zaman. Bilmediğiniz konulara yorum yapmayın. Kulaklığı pandemiden beri sorunsuz kullanıyorum
Mesela eski iphonelardan anlayabilirsin, eski model telefonlarda batarya değişmeden cihazlar 1-2 dakika açık kalır. Veyahut O kadar uzun süre geçmese bile kullanılmayan bataryalar uygun aralıkta bırakılmadıysa çok daha kısa sürede bu bozulmalar gerçekleşir. RC hobiyle uğraşanlar bilir 1 aydan uzun süre kullanılmayacak bataryalar koruma modunda bırakılır.
İphone örneğinide anlamadıysan laptop bataryalarından anlatayım, sahibinden eski laptop ilanlarına bak hepsinin bataryası bitik olduğunu görürsün.
@M.A.Y. ama zenci Dostum hadi diğer elemanı geçtim pp sinde arapça yazı varda sen plat rütbedesin buna gülmen çok komik oluyor.
Son düzenleme: