CharlesPolat
80+ Bronze
Tanımıyorum ne olmuş ki yan yana resim çekmişlerBu atılan fotoğraf sonrası sosyal medyada olay oldu. sizin bu olay hakkında yorumunuz nedir?
neden ünlü olduğunu bilmediğim boş rapçilerle show yapan amed spor gibi yada kürdistancı futbolcu vb kişilerle fazlasıyla samimi olan birisiBu atılan fotoğraf sonrası sosyal medyada olay oldu. sizin bu olay hakkında yorumunuz nedir?
İyi Yükseldi Ama Deniz Undavla Buluşması Kötü Oldu Eski Paylaşımları Ortada Ztn Sevmiyorum Kendisini Ama Ebo Show İyiBu atılan fotoğraf sonrası sosyal medyada olay oldu. sizin bu olay hakkında yorumunuz nedir?
türkiyede doğup büyümüş galiba da neyse ben çok sevmiyorum kendisini yaptırdığı müzikler çıkarttıkları falan berbat haniAçıkçası Almanya'da doğup büyümüş galiba Tahminimce Bence Türkiye hakkında çok bir şey bilmiyordur Ailesi biz Kürdüz diyince Buda Kürdistan diye bir yerin olduğunu vs. Sanmıştır falan filan kısaca Bilgisizlik/eksik bilgi ye sahip olduğunu düşünüyorum
Yani benim'de ailem Kürt baktığımız zaman Ama İstanbul'da doğdum ve Gerek ailem Gerek Akrabalarım Kürdistan karşıtı ve Bu ülke için canı'nı verecek İnsanlar
Yok ben ebo için demedim Ordaki futbolcu için dedimtürkiyede doğup büyümüş galiba da neyse ben çok sevmiyorum kendisini yaptırdığı müzikler çıkarttıkları falan berbat hani