İbrahim ''EBO'' Tilaver hakkında düşünceleriniz nelerdir

CharlesPolat

80+ Bronze
Reaksiyon skoru
873
Bu atılan fotoğraf sonrası sosyal medyada olay oldu. sizin bu olay hakkında yorumunuz nedir?

Ekler

• 1735545355032.png
    1735545355032.png
    1.7 MB · Hit: 1,175
yanında ki profesyonel bir futbolcu evet kürtüm ben diyebilir sonuç olarak bu ülkede kürt diye bir etnik köken de var ebo da buna dahil

Cok da umursancak bir mesele degil. Sonucta bu kisinin normal yasantisinda ne yaptigini, ideolojisinin nasil oldugunu umursamiyoruz. Aksine yaptigi ise bakiyoruz. Kendisini her yerde PR manager olarak tanitiyor, bir etnik köken savunucusu olarak degil. Kendisi "yapiyorum" dedigi isinde de gayet basarili ve gerisi de bizi ilgilendirmez.

Tanımadığım ama anladığım kadarıyla siyasi fikirlerini gizleyen birisi gibi bu kişi. Pek ilgimi çekmiyor.

Bu atılan fotoğraf sonrası sosyal medyada olay oldu. sizin bu olay hakkında yorumunuz nedir?
neden ünlü olduğunu bilmediğim boş rapçilerle show yapan amed spor gibi yada kürdistancı futbolcu vb kişilerle fazlasıyla samimi olan birisi

Açıkçası Almanya'da doğup büyümüş galiba Tahminimce Bence Türkiye hakkında çok bir şey bilmiyordur Ailesi biz Kürdüz diyince Buda Kürdistan diye bir yerin olduğunu vs. Sanmıştır falan filan kısaca Bilgisizlik/eksik bilgi ye sahip olduğunu düşünüyorum

Yani benim'de ailem Kürt baktığımız zaman Ama İstanbul'da doğdum ve Gerek ailem Gerek Akrabalarım Kürdistan karşıtı ve Bu ülke için canı'nı verecek İnsanlar
türkiyede doğup büyümüş galiba da neyse ben çok sevmiyorum kendisini yaptırdığı müzikler çıkarttıkları falan berbat hani

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,159,478
Üyeler
184,170
Son üye
ftsasmaz
Geri