Bu forumda şu ana kadar birçok konu dışındaki konuya mesaj yazdım kimseyi kırmamaya çok dikkat ettim ancak bu konuyu açan arkadaş burda ne yapmak istiyor aklım almadı pek konu mesajında soru sormuşsunuz madem eminsiniz dsö doktorunuzdan psikoloğunuzdan apb tsd tarafından sorularınız cevaplanmış o zaman bu soruyu forumdakilere niçin sordunuz "Eşcinselliğin normal olduğu kabulüyle ilgili ne düşünüyorsunuz?"
Eğer ki cevap istiyorsunuz o zaman cevap verenlere de herkes uzman kesiliverdi diye ithamda bulunmanızı yine anlıyamadım
Böyle yapacaksanız soru sormayın kendi görüşlerinizi paylaşın doğrusu da bu deyip bitirin
Burda iki tane fişin ya da iki tane prizin birbirine girebilmesini bize normal olduğunu ispat etmek istiyorsunuz sonra da bir de itham ediyorsunuz
Değil dsö apb bilmem ne isterse tüm dünya bir araya gelsin iki fişin birbirine girmesinin normal olduğunu ispat edemeyecek bunun normal bir durum olduğunu da aklı başında hiçkimseye kabul ettiremeyecek ve benim çocuğumun annesi anne olacak inşaallah
Aklını yitirmiş kalbini kaybetmiş fıtratını bozmuş bu ahlaksız sistem de hiçbir zaman dünyanın tamamını etkileyemecek
Bu dengesiz izansız mantık dışı fikirleri gençler çoğu sahiplenmeyecek
Kendisine ait bir kusura bir travmaya binaen de bu durumu yaşayanlar bu akıldışı fikri yayacaklarına bu benim başıma geldi ama kardeşime akrabama çocuğuma torunumun başına gelmesin diye düşüneceklerine bu durumun normal olduğunu anlatıp egosunu tatmin etmek yerine insaflı davranıp perdeler arkasına saklasın kendi psikoloğu ile psikiyatristi ile çözmeyi denesin burda aklının ucundan bile böyle şeyler geçmeyen
@EFI Shell gibi gençlerin de zihnini kirletip bulandırmasın.
Anlamadım. Amerika Psikiyatri Birliği, Türk Psikiyatri Derneği, DSÖ, benim kendi doktorum ve psikoloğum normal derken bu konuda herkes uzman kesiliverdi.