Muslera gidince koyacak asıl tamam şuan biraz kötüde bize kazandırdığı maçlar falan çok koyacak muslera gittiğindefatih terimin dediği gibi çizgiye koşan beklere zaafım varboey çok koyacak gittiğinde
Ağlıyodun fenere penatlı veriliyordu diye .dpenaltı
Mesaj otomatik birleştirildi:
icardi abim çaktı geçti
12 penaltı ? 8 icardi 3 kaçırma 5 golAğlıyodun fenere penatlı veriliyordu diye .d
Şimdi penaltı aldınız diye sizi de kolluyorlar o zaman ? @joker♤
penaltıydı çünkü ? ilk pozisyonda penaltımız bile verilmedi. arda gülerin balıklama atlamaya verilen penaltı bize niye verilmiyorAğlıyodun fenere penatlı veriliyordu diye .d
Şimdi penaltı aldınız diye sizi de kolluyorlar o zaman ? @joker♤
12 penaltı ? 8 icardi 3 kaçırma 5 gol
Penaltı değil demedim ? Her penaltının hakem kollaması olmadığını anlatmaya çalışıyorum.penaltıydı çünkü ? ilk pozisyonda penaltımız bile verilmedi. arda gülerin balıklama atlamaya verilen penaltı bize niye verilmiyor
Açık ara kollanıyorsunuz zaten. Bu çok açık.Penaltı değil demedim ? Her penaltının hakem kollaması olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
her penaltı hakem kollaması değil zaten biz aldığınız tüm penaltılar haksız demiyoruz çoğunlukla diyoruz. kollanıyorsunuz diyecek son takımsınızPenaltı değil demedim ? Her penaltının hakem kollaması olmadığını anlatmaya çalışıyorum.
Açık ara kollanıyorsunuz zaten. Bu çok açık.
zaten bende her penaltı hakem kollaması demedimPenaltı değil demedim ? Her penaltının hakem kollaması olmadığını anlatmaya çalışıyorum.