Neler Yeni

İçe göçmüş mouse düzeltme

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
Mouse i yeni aldım gamepower kyojin iade için özel mng kargoya götürmem gerekiyor kimse kusura bakmasın ama 4pt4l amazon adresten iade almıyor nasıl düzelteceğim yapamassam 1 aralığa kadar götürebiliyorum vakit bol açıkçası mouse da güzel pek iade edesim yok
Mesaj otomatik birleştirildi:

Mouse i yeni aldım gamepower kyojin iade için özel mng kargoya götürmem gerekiyor kimse kusura bakmasın ama 4pt4l amazon adresten iade almıyor nasıl düzelteceğim yapamassam 1 aralığa kadar götürebiliyorum vakit bol açıkçası mouse da güzel pek iade edesim yok
Ayrıca kullanıma engel değil sadece tutuşta rahatsız ediyor ordaki keskin yer

Ekler

• 2024110400005458.jpg
    2024110400005458.jpg
    3.5 MB · Hit: 48

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar
Adresten iade almıyorsa niye 4pt4l oldu? Amazon mu yamultmuş ürünü?

Nezha

80+

Görselden anlayamadım ama düzelemeyecek bir şey olduğundan eminim. Mouselar abs plastikten yapılmıyor kolay kolay eğip büküp eski haline gelmez. İade et gitsin.

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Adresten iade almıyorsa niye 4pt4l oldu? Amazon mu yamultmuş ürünü?
diğer firmalar adresten gelip alıyor ürünü hocam zaten kendi kendine göçtü benim bir hatam yok

em1r oK?

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,101
İsim
emir yapar

Cavuskerem

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
6,614
İsim
Kerem Çavuş

aramex adlı kargo firmasını yönlendirmesi lazım onlar evden teslim alıyor , belki yaşadığınız şehirde yoktur orasını bilmiyorum

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,154
İsim
Diyarhan
Gamepower ve James Donkey ürünlerini kullandım boya atması soyulma gibi sorunları gördüm ama göçüğü ilk defa gördüm. Acaba rekabetçi bir oyun sonrası eliniz mouse a biraz hızlı bir kucaklama yapmış olmasın mı?

Canx017

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
29
İsim
Demon Shawty
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Gamepower ve James Donkey ürünlerini kullandım boya atması soyulma gibi sorunları gördüm ama göçüğü ilk defa gördüm. Acaba rekabetçi bir oyun sonrası eliniz mouse a biraz hızlı bir kucaklama yapmış olmasın mı?
hocam rekabetçi oyun oynamıyorum hiç öyle şiddetlide kullanmadım daha yeni oldu çok şaşkınım belkide daha ilkte öyleydi ben elimi oraya değdirince farkettim o göçüğü

Top Bottom