Neler Yeni

🔥İndirim ID-Cooling FrostFlow X Lite 240mm Beyaz ve Siyah Soğutucu 1699 TL

Ysuflix

80+ Gold
7600x 85 derecelere kadar soğutur dedi oda normal bir sıcaklıkmış 7600x işlemci için
Mesaj otomatik birleştirildi:

Anladım o kadar çok dolandırıcı çoğaldıki artık insanlar bildiklere şeyler harici güvenmekte zorluk çekiyor o manada dememiştim açılmış veya outlet veya iade ürünü filanmı manasında sormuştum eğer açıksa yarın gitmeyi düşünüyorum olmadı pazartesi.
git gör daha iyi tabi iade ürünü falan olsa belirtirlerdi diye düşünüyorum

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
7600x için TDP ve sıcaklığı 85 seviyesine çektiğinde performansta anlamlı bir fark olmaksızın işlemci ısınmasını engelleyebiliyorsun. Wraith Prism ile kullanıyorum şu an CineBench23 de 14500 değerlerine ulaşıyorum 80-83 derece aralığında. İyi bir soğutma ile 10-15 derece fark edecektir. Yani bu ürün Prism'den 10 derece daha iyi soğutabilir.

PunkiesT

80+ Bronze
7600x için TDP ve sıcaklığı 85 seviyesine çektiğinde performansta anlamlı bir fark olmaksızın işlemci ısınmasını engelleyebiliyorsun. Wraith Prism ile kullanıyorum şu an CineBench23 de 14500 değerlerine ulaşıyorum 80-83 derece aralığında. İyi bir soğutma ile 10-15 derece fark edecektir. Yani bu ürün Prism'den 10 derece daha iyi soğutabilir.
Yani sıvı soğutmanın bir anlamı olacak Arctic alacaktımda 3k para vermeye gerek kalmadan zaten oyun oynayan biri olarak bence bu işimi görür gibime geliyor benimde .

Dahası  
Reaksiyon skoru
171
İsim
Erdal
Yani sıvı soğutmanın bir anlamı olacak Arctic alacaktımda 3k para vermeye gerek kalmadan zaten oyun oynayan biri olarak bence bu işimi görür gibime geliyor benimde .
Hocam oyun haricinde render vb işler için kullanmıyorsan o rakamlara çıkmaya gerek yok. Ha param var zekim bu diyorsan o ayrı. Ben sana elde ettiğim değeri ve donanımı söyledim. Bu da muhakkak bi 10 derece kadar koyacaktır. Örneğin PUBG de 65-73 arası geziyor değerlerim. Id ile tahminen benim ayarlarda 65'i görmez.

PunkiesT

80+ Bronze
Hocam oyun haricinde render vb işler için kullanmıyorsan o rakamlara çıkmaya gerek yok. Ha param var zekim bu diyorsan o ayrı. Ben sana elde ettiğim değeri ve donanımı söyledim. Bu da muhakkak bi 10 derece kadar koyacaktır. Örneğin PUBG de 65-73 arası geziyor değerlerim. Id ile tahminen benim ayarlarda 65'i görmez.
Render işim yok film vb günlük kullanım gibi şeyler için zaten daha 6000 mhz uygun fiyatlı düzgün Ram bakacağım bundan sonra :D

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,043,967
Üyeler
165,612
Son üye
dkayaax
Top Bottom