Bi kontrol edip olmazsa konu açarım reis teşekkür ettimFan sıkışmış olabilir. Zorlanıyor olabilir.
UYUMLU İNTERNETTEN MONTAJ VİDEOLARI MEVCUT ELİN YATKIN İSE MONTAJI KENDİNDEN YAPABİLİRSİN.Benim pc ye olur mu? Anakartim gigabyte b450mh, işlemcim amd 5600. Olup olmadığını bilmiyorum, rica etsem yardımcı olabilir misini?
Kasa daha önemli olur olmaz noktasında kasa neyi ne kadar nerede destekliyor önce ona bakın.Benim pc ye olur mu? Anakartim gigabyte b450mh, işlemcim amd 5600. Olup olmadığını bilmiyorum, rica etsem yardımcı olabilir misini?
bende fuma 2 var bunlardan daha iyi performansa sahipBeyaz yeni.
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite Snow 4Pin PWM 240mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu Fiyat
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite Snow 4Pin PWM 240mm Ä°Ålemci Sıvı SoÄutucu uygun fiyat ve hızlı teslimat Gelbura.comwww.gelbura.com
Siyah daha önceden vardı ama atayım.
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite
ID-COOLING FrostFlow X 240 Lite 240MM Sıvı İşlemci Soğutucuwww.gelbura.com
Konuyla biraz alakasız olacak ama rx6700xt i5 12400f GOW'da Doku kalitesi, yüksek esyonsuz süzme, yuksek yansımalar ultra gerisi en yuksek ayarlar oyunu oynarken bazen cpu 82-83 derecelere geliyor önümüzdeki aylarda sıvı soğutma&hava soğutma almaya çalışacağım şöyle güzel soğutan ve sessiz çalışan soğutucu biliyor musun acaba?Performans olarak saydıklarım muhtemelen 2000 TL lik sıvı soğutmalardan daha iyi olabilir. Sıvı soğutma biraz görüntü işi. İyi bir model sıvı soğutma alacaksan x53 arctic falan alman lazım.
Kasa daha önemli olur olmaz noktasında kasa neyi ne kadar nerede destekliyor önce ona bakın.
Bu kasayla kullanabilirsin.Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa | ITOPYA
Rampage REACTION Tempered Glass 600W 80 Plus Bronze Rainbow Siyah Gaming Kasa En iyi fiyat seçenekleri ile REACTION ITOPYA'dawww.itopya.com
Hocam kasam bu, kasa boyutu mu önemli olan? Bu kasaya uyumlu olup olmadığını nasıl anlarım?
Kaç derece ?UYUMLU İNTERNETTEN MONTAJ VİDEOLARI MEVCUT ELİN YATKIN İSE MONTAJI KENDİNDEN YAPABİLİRSİN.
BENİM ANAKART MSI B450 İŞLEMCİM 5600 MONTAJI KENDİM YAPTIM
85-90 derecelerden düşmüyordu. Sıvı soğutmadan sonra 65 dereceyi geçmiyor.Kaç derece ?