Neler Yeni

🔥İndirim ID-Cooling Frostflow X240 Snow 1299 TL

ens1928

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
17
İsim
enes
aldım bakalım

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Kaç gündür bakıyorum bu sıvı soğutmaya mesajları görmemiştim gaza geldim bende aldım. Lakin kasam GT301 ve üst tarafına 240mm desteği yok yazıyor. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla sığdırabilenler varmış. Diğer kullancıların taktıkları soğutmaların ölçülerine baktım ve bu da aynı onlarla yani sığar gibi duruyor. Sığmazsa iade edip se 224 alacağım. Acaba iade de sorun olur mu. Önce radyatör ve fanları takmaya çalışsam usulca başaramazsam aynı şekilde kutusuna koyup geri göndersem sorun ederler mi acaba. Ön tarafa takmayı hiç istemiyorum.

Oppss1903

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
385
İsim
Burak Ergül
bende de i5 12400f var ama beyaz renk istemiyorum 214 xt mi alsam yeterli diyor arkadaşlar kule tipi için

torojan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
639
İsim
abdullah ferhat yılmaz
ihtiyacım yok ama ibrahim atmışsa almak lazım bir gün lazım olur

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Kaç gündür bakıyorum bu sıvı soğutmaya mesajları görmemiştim gaza geldim bende aldım. Lakin kasam GT301 ve üst tarafına 240mm desteği yok yazıyor. Yabancı forumlarda gördüğüm kadarıyla sığdırabilenler varmış. Diğer kullancıların taktıkları soğutmaların ölçülerine baktım ve bu da aynı onlarla yani sığar gibi duruyor. Sığmazsa iade edip se 224 alacağım. Acaba iade de sorun olur mu. Önce radyatör ve fanları takmaya çalışsam usulca başaramazsam aynı şekilde kutusuna koyup geri göndersem sorun ederler mi acaba. Ön tarafa takmayı hiç istemiyorum.
Bende uğraştım biraz ama bı sekilde montaj oluyor. Böyle bir ATX kasam var. Ön tarafa koydum ama kasa aşırı ısındı sonra üste aldım.

Ekler

• IMG_20221228_011645.jpg
    IMG_20221228_011645.jpg
    402.7 KB · Hit: 64

Mehmet Yılmaz

Vitreus
Yönetici
En İyi Cevap
15
Dahası  
Reaksiyon skoru
69,641
İsim
Mehmet Yılmaz
İlgilendiği Kategoriler
Ekran Kartları ve İnternet Servis Sağlayıcıları
Epic Games
DreamRS
Discord
mehmet_yilmaz
Bende vardı o kasa, RAM'lerin düşük profilse sığıyor.

Hurly

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
131
İsim
Kerem Yıldız
Umarım benim de olur ya uğraşmaya hazırım :D
Bende uğraştım biraz ama bı sekilde montaj oluyor. Böyle bir ATX kasam var. Ön tarafa koydum ama kasa aşırı ısındı sonra üste aldım.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Bende vardı o kasa, RAM'lerin düşük profilse sığıyor.
Corsair Vengeance bu ramlerden var. Doğru mu yazdım bilmiyorum adını ama böyle bişey :D düşük sayılabilirim sanırım

Kürşat Arslan

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,612
İsim
Kürşat Arslan
İlgilendiği Kategoriler
İNDİRİM PAYLAŞIMLARI, MİNİNG, GAMİNG PC BİLEŞENLERİ
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri