ben örnek olsun diye attim daha bi ton marka var bütçene hangisi yatarsa artıkhocam bu işe yarar mı ki hayatımda gördüğüm en dandik görüntüye sahip
ben örnek olsun diye attim daha bi ton marka var bütçene hangisi yatarsa artıkhocam bu işe yarar mı ki hayatımda gördüğüm en dandik görüntüye sahip
benim 2. kasamda wraith prism var buna gecilir mi ?Paylaşım için teşekkürler 2 tane aldım. İkinci el wraith prismler'e 700 lira istiyorlar bi de kargo parası biniyor. Daha önce bunu da kullandım se224 olanı da kullandım.Mugen ve noctua'da var elimde ama bunlar tam f/p ürün. 11400f, 5600, 12400f gibi işlemcilerde cok güzel iş görüyor.
Hocam hangisi daha iyi farka değer miBedava
Hocam thermalright peerless assassin se 120mm nasıl sence alınır mıPaylaşım için teşekkürler 2 tane aldım. İkinci el wraith prismler'e 700 lira istiyorlar bi de kargo parası biniyor. Daha önce bunu da kullandım se224 olanı da kullandım.Mugen ve noctua'da var elimde ama bunlar tam f/p ürün. 11400f, 5600, 12400f gibi işlemcilerde cok güzel iş görüyor.
Farka değmez. 214 alıp geçin.Hocam hangisi daha iyi farka değer mi
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah İşlemci Soğutucu
ID-COOLING SE-224-XTS Siyah İşlemci Soğutucu Fiyatı ve özelliklerini online olarak Gencergaming.com'dan hemen inceleyin!www.gencergaming.com
taamamdır hocam eyv birde benim anakartta 12v rgb girişleri var bunun fanlarını bozmaz değil mi ?ben örnek olsun diye attim daha bi ton marka var bütçene hangisi yatarsa artık
yok knk ya biri bana biri eşime birisi biradere biraderinkini kendisi ödedi zaten.biride bana demi
bulunuyorPRIME B760M-K D4 da ARGB bulunuyormu
Ryzen 5 5600 kullanıyorum emin misiniz stock fan ile 95 derecelerde bunla kaça düşerFarka değmez. 214 alıp geçin.
10 derece rahat fark oluyor. Geçilir bence.benim 2. kasamda wraith prism var buna gecilir mi ?
Max 60-65 görür.Ryzen 5 5600 kullanıyorum emin misiniz stock fan ile 95 derecelerde bunla kaça düşer