BERKANY
80+ Silver
Dahası
asus prıme b450m k anakartta ARGB kontrolcü yokmuş.Taksam ışıksız olacak dimi :/
bendede aynı sıkıntı var hocam :/asus prıme b450m k anakartta ARGB kontrolcü yokmuş.Taksam ışıksız olacak dimi :/
Hocam 214 xt aldım içerisinden macun cıkar mı ve kaç dereceye kadar düşürür sence 95 derecelerde geziyor normaldebütçen varsa satın almak seni sıkıştırmıyorsa ve kasana uyuyorsa thermalright yoksa 214xt fiyat olarak çok iyi şu an ve soğutmaya yeterli olacaktır
uyumlu tam onun için hatta. Kacırmasın.1kya aldım aglıom
5600e de uyumlu mu arkadaşa atayım
i3 13100f dicektin herhalde. bende de var ısınmıyor ama ileriye dönük olur.İşlemci değisti yaa sistem gelsi düzelteceğim onu ekran kartı bozuk geldi 2 haftadır onu bekliyorum.İşlemci İ5 13100F oldu
para olsada alsakID-Cooling SE-214-XT ARGB İşlemci Soğutucu
En Ucuz Oyuncu Ekipmanları için Gençer Gaming'e gelin! Hazır Sistemler, Gaming Ekipmanları ve Bilgisayar Bileşenleri için Ücretsiz Kargo fırsatını yakalayın!www.gencergaming.com
Soğutucu ihtiyacı olan alabilir.
i5 13400f diyecektim yanlis yazmışımi3 13100f dicektin herhalde. bende de var ısınmıyor ama ileriye dönük olur.
bendede yoktu bi alüü yaptımpara olsada alsak
kasanda kontrolcü varsa ona takabilirsin o şekilde de argb fan çalışırasus prıme b450m k anakartta ARGB kontrolcü yokmuş.Taksam ışıksız olacak dimi :/
emin değilim ama tek kullanımlık çıkması lazım , 70 - 75lere düşürür muhtemelenHocam 214 xt aldım içerisinden macun cıkar mı ve kaç dereceye kadar düşürür sence 95 derecelerde geziyor normalde
24 tane stok vardı , birisi hepsini uçurduBitti ho