bana beko derler
80+ Silver
- En İyi Cevap
- 2
- Konu Sahibi Konu Sahibi
Ben de aynı markanın SE-207 model ürününü aldım, aşırı memnunum. Kaliteli bir marka.Çok teşekkür ederim bende bu soğutucuya bakıyordum yazını gördükten sonra almaya karar verdim, sonra da foruma üye oldum gayet faydalı bir forumsunuz, ürünü Ümraniye de mağazaya gidip aldım orada sorduğum sorulardan biri 2. fan takmak için aparat çıkıyor ama niye fanı stok da yok oldu, XT fanların Mayısın ilk haftası stoklarda olacağını söylediler, içinden çıkan termal macun iyi kaliteli diye pahalı satılan macunlarla aynı özelliklere sahip olması çok etkiliyor. Firma ürünlerin diğer markalara göre daha iyi ve daha ucuz olduğunu ve böyle olacağını söyledi ID-Cooling in fan ve soğutucu üreticisi olduğunu sektörde de bir çok üst düzey markaya üretim yaptığını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum ama fiyat dan ziyade benim için de fiyat performans önemli yani gidip ucuz diye aldığım bir ürünün benim işimi uzun vade de sağlam sorunsuz görmesi lazım. Bu markanın ürünlerini hiç düşünmeden alabilirsiniz diye düşünüyorum, umarım forumda etkileşimim olur işler güçlerden fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışacağım.