Neler Yeni

Rehber ID Cooling SE-224 XT alınır mı?

bana beko derler

80+ Silver
En İyi Cevap
2
Çok teşekkür ederim bende bu soğutucuya bakıyordum yazını gördükten sonra almaya karar verdim, sonra da foruma üye oldum gayet faydalı bir forumsunuz, ürünü Ümraniye de mağazaya gidip aldım orada sorduğum sorulardan biri 2. fan takmak için aparat çıkıyor ama niye fanı stok da yok oldu, XT fanların Mayısın ilk haftası stoklarda olacağını söylediler, içinden çıkan termal macun iyi kaliteli diye pahalı satılan macunlarla aynı özelliklere sahip olması çok etkiliyor. Firma ürünlerin diğer markalara göre daha iyi ve daha ucuz olduğunu ve böyle olacağını söyledi ID-Cooling in fan ve soğutucu üreticisi olduğunu sektörde de bir çok üst düzey markaya üretim yaptığını söylediler ne kadar doğru bilmiyorum ama fiyat dan ziyade benim için de fiyat performans önemli yani gidip ucuz diye aldığım bir ürünün benim işimi uzun vade de sağlam sorunsuz görmesi lazım. Bu markanın ürünlerini hiç düşünmeden alabilirsiniz diye düşünüyorum, umarım forumda etkileşimim olur işler güçlerden fırsat buldukça ziyaret etmeye çalışacağım.
Ben de aynı markanın SE-207 model ürününü aldım, aşırı memnunum. Kaliteli bir marka.

mstf48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Evcim
NOT: Soğutucuyu tanıtma amaçlı böyle bir rehber paylaşmak istedim.
NOT: Alıp almamak size kalmış. Bu bir öneri değil, tanıtımdır. Böyle bir ürün var, böyle böyle özellikleri var haberiniz olsun şeklinde okuyunuz.

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere ID Cooling SE-224-XT model hava soğutucu hakkında bilgilendirme amaçlı bir rehber yapmak istedim.

Ürünümüzün 4 adet varyasyonu var. Kırmızı, siyah, beyaz ve ARGB versiyonları bulunuyor. Sadece renk ve fan farkları mevcut, geri kalan her şeyi aynı.

Almak isteyenler buradan alabilirler.

Şimdi biraz ürünü tanıyalım;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da aynı videonun AM4 versiyonu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ya ID Cooling uygun fiyatlı satıp müşteri kazanmayı amaçlıyor ya da Scythe çok pahalı satıyor, bilemiyorum.

Soğutucu hakkında konuşursak test sonuçlarının üst seviye hava soğutuculara yakın olduğunu söyleyebiliriz ancak yakın olabilir, üst seviye klasmanına giremez.

SONUÇ: ARGB modeli bence pahalı. ARGB modelini almaktansa ''Red LED'' modelini 209 TL'ye alıp daha iyi bir soğutma isteyenler Akasa Viper ilavesi yapabilir veya ARGB'den ödün vermek istemiyorum derseniz ID Cooling XF-12025 ARGB modelini tercih edebilirsiniz.

Kırmızı ve beyaz modeli fiyatının hakkını veriyor, tercih edilebilir.

KAYNAKLAR:

ID-Cooling SE-224-XT 'Basic' Air Cooler Review
ID-Cooling SE 224 XT ARGB & SE 224 XT Basic Review
http://www.idcooling.com/Product/detail/id/187/name/SE-224-XT Basic

mstf48

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
0
İsim
Mustafa Evcim
NOT: Soğutucuyu tanıtma amaçlı böyle bir rehber paylaşmak istedim.
NOT: Alıp almamak size kalmış. Bu bir öneri değil, tanıtımdır. Böyle bir ürün var, böyle böyle özellikleri var haberiniz olsun şeklinde okuyunuz.

Hepinize merhaba arkadaşlar. Bugün sizlere ID Cooling SE-224-XT model hava soğutucu hakkında bilgilendirme amaçlı bir rehber yapmak istedim.

Ürünümüzün 4 adet varyasyonu var. Kırmızı, siyah, beyaz ve ARGB versiyonları bulunuyor. Sadece renk ve fan farkları mevcut, geri kalan her şeyi aynı.

Almak isteyenler buradan alabilirler.

Şimdi biraz ürünü tanıyalım;

Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Bu da aynı videonun AM4 versiyonu.
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle
Alıntıyı görüntüle

Ya ID Cooling uygun fiyatlı satıp müşteri kazanmayı amaçlıyor ya da Scythe çok pahalı satıyor, bilemiyorum.

Soğutucu hakkında konuşursak test sonuçlarının üst seviye hava soğutuculara yakın olduğunu söyleyebiliriz ancak yakın olabilir, üst seviye klasmanına giremez.

SONUÇ: ARGB modeli bence pahalı. ARGB modelini almaktansa ''Red LED'' modelini 209 TL'ye alıp daha iyi bir soğutma isteyenler Akasa Viper ilavesi yapabilir veya ARGB'den ödün vermek istemiyorum derseniz ID Cooling XF-12025 ARGB modelini tercih edebilirsiniz.

Kırmızı ve beyaz modeli fiyatının hakkını veriyor, tercih edilebilir.

KAYNAKLAR:

ID-Cooling SE-224-XT 'Basic' Air Cooler Review
ID-Cooling SE 224 XT ARGB & SE 224 XT Basic Review
http://www.idcooling.com/Product/detail/id/187/name/SE-224-XT Basic
Benim sorum Black modellerinde V2 yazıyor bunun bir önemi yokmu ya da v2 versiyon 2 gibi guncellenmis bir versiyonu mu digerlerle arasında herhangibir performans farkı var mı. Sizin testlere göre basic ile aargb arasında bile 1-2 derecelik bir fark var bunlarda da öyle bir durum söz konusu mu

Top Bottom