Neler Yeni

İdda ve şans oyunları siteleri

Dahası  
Reaksiyon skoru
7
İsim
İsmail pekdemir
Maçlar başlamışken 1 2 idda kuponları gördüm baya kazandırıyor gibi duruyor bildiğiniz güvenilir (parayı hızlı yatıran ve yasal) şeklinde olan idda sitesi varmı

Beyfendiiii6

80+ Titanium
Dahası  
Reaksiyon skoru
17,512
İsim
Batuhan ege
Sakin oynama

Skcysr19

80+
Maçlar başlamışken 1 2 idda kuponları gördüm baya kazandırıyor gibi duruyor bildiğiniz güvenilir (parayı hızlı yatıran ve yasal) şeklinde olan idda sitesi varmı
Tavsiyem bulaşma. 1000 kaybeder 500 kazanınca mutlu olursun fakat bir süre sonra 1000 kaybını unutursun. Kazandım sanırsın. Öyle bir illet ki arkadaşım cebindeki kuruşu dahi basmakla kalmadı televizyon ve bilgisayarını da sattı bastı. Elinde kalan -. Emeksiz kazanç olmaz. Emeksiz kazançtan hayır da gelmez. Git meydanlara dükkan gez abi de yerleri sileyim bir harçlık verebilir misin. Kolay ve iddia hayallerinden daha gerçekçi bir kazanç olmakla birlikte seni geleceğe hazırlar.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete
Emeğin olmayan hiçbir işte hayır yoktur kardeşim yüzüyorum dersin ama bataklıktasındır.

Tarık Baskan

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
304
İsim
Rechete

Skcysr19

80+
Haram bro. Eğer müslümanım diyorsan en başta bunu düşün.
Sonrasına gelirsek bu siteler para falan kazandırmıyor. Zahmet olmadan rahmet olmaz.
Misli com reklam verdi herkese 5 tl diye. (direk çekim yok kupon yapmak zorunlu.) Hiç düşündü mü kaç kaybeder yada ne kadar kaybeder diye. Umrumda değil ki kazanan başlasa zaten kazandığının bilmem kaç katını kaybedecek. Düşün herkese 5 tl veriyorsun, nasıl kazandıklarını düşün.

BugraSamet

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
904
İsim
Buğra Samet
Araba alıp sat,borsaya yatır.Bunlar daha iyi şeyler az çok emek var bunda takip ediceksin ama iddia oynama.

Top Bottom