Tavsiyem bulaşma. 1000 kaybeder 500 kazanınca mutlu olursun fakat bir süre sonra 1000 kaybını unutursun. Kazandım sanırsın. Öyle bir illet ki arkadaşım cebindeki kuruşu dahi basmakla kalmadı televizyon ve bilgisayarını da sattı bastı. Elinde kalan -. Emeksiz kazanç olmaz. Emeksiz kazançtan hayır da gelmez. Git meydanlara dükkan gez abi de yerleri sileyim bir harçlık verebilir misin. Kolay ve iddia hayallerinden daha gerçekçi bir kazanç olmakla birlikte seni geleceğe hazırlar.Maçlar başlamışken 1 2 idda kuponları gördüm baya kazandırıyor gibi duruyor bildiğiniz güvenilir (parayı hızlı yatıran ve yasal) şeklinde olan idda sitesi varmı
Yukarıda belirttim. İddia dan kazanan birini göster bana. Çoğu fotoshop yalan ve üstelik hayatında 5000 1 kere tutturmuş ama 50000 kaybetmiş oluyorlar.Niyeki?
Haram bro. Eğer müslümanım diyorsan en başta bunu düşün.Niyeki?
Ne yaptım lan ben.Emeğin olmayan hiçbir işte hayır yoktur kardeşim yüzüyorum dersin ama bataklıktasındır.
Misli com reklam verdi herkese 5 tl diye. (direk çekim yok kupon yapmak zorunlu.) Hiç düşündü mü kaç kaybeder yada ne kadar kaybeder diye. Umrumda değil ki kazanan başlasa zaten kazandığının bilmem kaç katını kaybedecek. Düşün herkese 5 tl veriyorsun, nasıl kazandıklarını düşün.Haram bro. Eğer müslümanım diyorsan en başta bunu düşün.
Sonrasına gelirsek bu siteler para falan kazandırmıyor. Zahmet olmadan rahmet olmaz.
Aga efsane laf söyledin. Bence patentini al.Ne yaptım lan ben.
Bu sözü aldım kullanırım ben (amaç izin yazısı )Ne yaptım lan ben.