İdda ve şans oyunları siteleri

Misli com reklam verdi herkese 5 TL diye. (direk çekim yok kupon yapmak zorunlu.) Hiç düşündü mü kaç kaybeder yada ne kadar kaybeder diye. Umrumda değil ki kazanan başlasa zaten kazandığının bilmem kaç katını kaybedecek. Düşün herkese 5 TL veriyorsun, nasıl kazandıklarını düşün.
5tl verip milyonlar kazanmak...
Bir iki sponsora da çok kazandırıyormuş gibi video çektirirler, herkes de inanır.
Sonra da girip batarlar. Hiç şaşmaz bu.

Nesineden nba oyna yasincim tek kazandıran nba maçları :)
Borsaya para yatırıp kura göre oynamayı çok seviyorum ben hocam. Zamanla profesyonelleşiyorsun bir de.
Gündemdeki olayları ve kuru doğru takip ettikten sonra altın ve dolar üzerinden çok para katlanıyor.

Ben dövize yatırıyorum her ay kısa vadeli borsada değerlendirilebilir :)
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Gerçi döviz alım satımınada vergi getirdiler de neyse kenarda dursun

Maçlar başlamışken 1 2 idda kuponları gördüm baya kazandırıyor gibi duruyor bildiğiniz güvenilir (parayı hızlı yatıran ve yasal) şeklinde olan idda sitesi varmı
iddia var uygulama herkes bunu kullanıyor ve yasal para yatırma ve çekme

Akıllı oynarsan kazanırsın aslında çok basit
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

bu arada ben nesine.com u kullanıyorum yasal, galatasarayın sponsoruydu galiba bir ara

Maçlar başlamışken 1 2 idda kuponları gördüm baya kazandırıyor gibi duruyor bildiğiniz güvenilir (parayı hızlı yatıran ve yasal) şeklinde olan idda sitesi varmı
Kumar.degilde investing denen programı indirip hisselere ornegin rta felan yatirim yapabilirsin

Yani bir kazanırsın sonra üç kaybedersin dostum bulaşma o işlere sadece onları zengin edersin.

Geri