MYSTIC
80+ Silver
4000 serisinden daha çok kazanacakları içinEllerinde bi dünya 3000 serisi var diyorlar neden istemesin
4000 serisinden daha çok kazanacakları içinEllerinde bi dünya 3000 serisi var diyorlar neden istemesin
4090, 3090 Ti'dan daha ucuz.4000 serisinden daha çok kazanacakları için
Bu gecikme muhabbeti doğru mu dlss 3.0 daki4090, 3090 Ti'dan daha ucuz.
İnceleme videosunu izlemedin mi?Bu gecikme muhabbeti doğru mu dlss 3.0 daki
İyi de sadece 4090 yok ki.Hem kârlarını bilmiyoruz.Belki de 4090dan daha çok kâr ediyorlar.4090, 3090 Ti'dan daha ucuz.
İzledim ama yoğundum biraz atlayarak İzledim gözümden kaçmış demekki bakayım bi dahaİnceleme videosunu izlemedin mi?
O da pek mümkün değil. Kartların tasarımı, soğutucusu vs yenileniyor bunlar hep ek maliyettir. Bu kadar düz bakmamak lazım olaylara.İyi de sadece 4090 yok ki.Hem kârlarını bilmiyoruz.Belki de 4090dan daha çok kâr ediyorlar.
Çoğu kişinin gözünde performansın yanı sıra 4xxx serisinin albenisi dlss 3.0 çünkü.Ellerinde bi dünya 3000 serisi var diyorlar neden istemesin
Ne kırılması zaten varolan bir şey videoda bahsettim. Nvidia üzerine çalışıyor ama yazılımsal müdahale ile şuan kötü sonuçlar cikiyorBence bir şekilde stabilize edilme şansı olsaydı Nvidia en azından deneysel özellik gibisinden 2000 ve 3000 serilerine sunabilirdi.
@Abdullah Hacıgül var mı konu üzerine bilirkişi yorumu?
şu an 3000 serisinde dlss 3 var mı??Ne kırılması zaten varolan bir şey videoda bahsettim. Nvidia üzerine çalışıyor ama yazılımsal müdahale ile şuan kötü sonuçlar cikiyor
Abdullah abi ocak şubat gibi eldeki pc yi satıp üstüne para eklicem 4090 veya 4080 li sistem dizmeyi düşünüyorum o zaman iletişime geçsem senle yardımcı olurmusun en iyi sen biliyosun bu işiNe kırılması zaten varolan bir şey videoda bahsettim. Nvidia üzerine çalışıyor ama yazılımsal müdahale ile şuan kötü sonuçlar cikiyor
Okuduğunuzu anlayamıyor musunuz?şu an 3000 serisinde dlss 3 var mı??