güzel fikir ama öyle olmuyor, belli bir raddeden sonra bağımlılığa dönüyor. onu da geçtim daha oynadığım ilk kupondan yatmazsan iyi valla dostum. iddia işleri sıkıntıMerhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
Kral sana tavsiyem başladıysan bırak başlamadıysan başlama. 2 kuruş kazanıcam diye bütün servetin gider sonra.Merhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
Reis 1 yıldır ayda 5 6 defa 50 100 tl lik oynuyorum kazandığım var kaybettiğim var. Sadece denemek istiyorumKral sana tavsiyem başladıysan bırak başlamadıysan başlama. 2 kuruş kazanıcam diye bütün servetin gider sonra.
Bu ilerde bir alışkanlığa ve bağımlılığa gider, yani ben olsam oynamazdım tabi sen bilirsinReis 1 yıldır ayda 5 6 defa 50 100 tl lik oynuyorum kazandığım var kaybettiğim var. Sadece denemek istiyorum
Reis dün chelsea maçına ms2 kg var 3.34 Orandan oynadım 200 attım 900 aldımgüzel fikir ama öyle olmuyor, belli bir raddeden sonra bağımlılığa dönüyor. onu da geçtim daha oynadığım ilk kupondan yatmazsan iyi valla dostum. iddia işleri sıkıntı
denedim de bir yerden sonra tıkanıp kalıyorsun hepsini kaybediyorsun sonrasında hırs yapıp.Merhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
yalan söylüyorsun 900 almadınReis dün chelsea maçına ms2 kg var 3.34 Orandan oynadım 200 attım 900 aldım
Her şey böyle başlıyor zaten hoşgeldin kardeşimMerhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.
yeme bizi kanka 200 tl ye 900 tl gelmesi için 4.5 gibi oran olması lzımReis dün chelsea maçına ms2 kg var 3.34 Orandan oynadım 200 attım 900 aldım
İmkansız 1 kaznanıyorsan 10 veriyorsun zaten öyle bir şey olsa online olarak para kazanan en büyük site nesine olmazdı.Merhaba 600 lira param var. Bunu ilk gün 200 tl den başlayarak her gün 2 oranli kupon oynayarak atlayayım diyorum. Örnek:200 tuttu 400 geldi kârın %50 sini basicam. Böyle ilerleyerek paranı 10k ya vs. Çıkartmayı düşünüyorum.