Tamamen sana bağlı. Ben %0'da kullanıyorum mesela.Monitörün ayarlarına ilk defa girdim parlaklık ayarına baktığımdaysa 100 dü onu 100 olarak bırakmam mı lazım yoksa 40-50 lere falan mı çekmeliyim? Fps oyunlarıyla aram iyi.
Keyfine kalmış bişeyMonitörün ayarlarına ilk defa girdim parlaklık ayarına baktığımdaysa 100 dü onu 100 olarak bırakmam mı lazım yoksa 40-50 lere falan mı çekmeliyim? Fps oyunlarıyla aram iyi.
Ben sabahları 70 de kullanıyorum.Geceleri 10'a kadar düşürüyorum.Monitörün ayarlarına ilk defa girdim parlaklık ayarına baktığımdaysa 100 dü onu 100 olarak bırakmam mı lazım yoksa 40-50 lere falan mı çekmeliyim? Fps oyunlarıyla aram iyi.
Ben sabahları 70 de kullanıyorum.Geceleri 10'a kadar düşürüyorum.
Keyfine kalmış bişey
Valorant için kaç yapılmalı sizce? %100 yapınca absürt bir şey oluyor.Tamamen sana bağlı. Ben %0'da kullanıyorum mesela.
Aynen, ben de parlaklığı %0 olarak kullanıyorum. Bende mavi ışık filtresi de açık ve %50'de. Niyeyse gözümü alıyor.Tamamen sana bağlı. Ben %0'da kullanıyorum mesela.
Bana da %0 fazla geliyor.Aynen, ben de parlaklığı %0 olarak kullanıyorum. Bende mavi ışık filtresi de açık ve %50'de. Niyeyse gözümü alıyor.
Ben de.Bana da %0 fazla geliyor.
Chrome'de özel eklenti ile karanlık mod kullanıyorum![]()
Senden büyük olduğuma göre kimin taklit ettiği ortadaBen de.
Sen beni mi taklit ediyorsun yoksa? (!)