Neler Yeni

İdeal partnerinizin nasıl olmasını istersiniz?

SnareEcho

80+ Silver
Şu anda sevgiliniz yok ve hayalindeki sevgiliyi aklında tasarlıyorsun. Nasıl bir insan olsun istersin?
Benimki;
Sarı saçlı, mavi gözlü ve benim boyuma yakın birisi.
Ama illa sarı değil siyah saç ve siyah göz ve sarı saç ve siyah göz de olabilir.
Bir de zeki olmak zorunda

Son düzenleme:
  • Beğen
Reaksiyonlar: Che_

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ

mfm125

80+ Silver
Beni içten seven olgun anlayışlı sohbeti saran biri olsun yeter. Fiziksel olarak çok bir beklentim yok çok kötü olmasın yeter

J.Sparrow

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
1,454
İsim
Emir Bayram
Şu anda sevgiliniz yok ve hayalindeki sevgiliyi aklında tasarlıyorsun. Nasıl bir insan olsun istersin?
Benimki;
Ama illa sarı değil siyah saç ve siyah göz ve sarı saç ve siyah göz de olabilir.
90-60-90+mavi göz+sarı saç+36.5 güzel ayak+1.60 boy+barbara ile aynı seviye güzellik+neon pembe ve anlayışlı olması 🙂

Sirius Blackw

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
3,563
İsim
Patiayak
Discord
LAOZİN#0758

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz
Benimki;
kumral saç mav göz 1.70 (1.50 felan olamsın minyon gibi zaten ben 1.90'ım) durmadan kavga etmicek durmadan trip atmicak durmadan kısknamicak durmadan boş konulardan kavga çıkarmicak ve beni cidden sevdiğini belli edecek pick me olmicak anlayışlı hoşgörülü dolu dolu birisi olacak ailesi ota boka karışmicak biri olacak

tümen

80+ Platinum
En İyi Cevap
3
Dahası  
Reaksiyon skoru
7,967
İsim
tümen dağ
Uygunsuz Dil & Küfürlü Paylaşım
kumral mavi saç 1.70 (1.50 felan olamsın minyon gibi zaten ben 1.90'ım) durmadan kavga etmicek durmadan trip atmicak durmadan kısknamicak durmadan boş konulardan kavga çıkarmicak ve beni cidden sevdiğini belli edecek pick me olmicak anlayışlı hoşgörülü dolu dolu birisi olacak aielsi felan karışmicak biri olacak
uzun uzun yazmış av
kısaca türk olmıcak demek istiyor

F4IRFL4Y

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,589
İsim
Cengiz

Rulep

80+ Gold
Hayallere bak hepsininde aynı

Maryo

80+ Platinum
En İyi Cevap
1
Benimki;
Oyun oynadığımda mızmızlanmayacak , kendi işi gücü olan ve kendine yetebilen , kültür seviyesi belli bir seviyenin üstünde ve anlayışlı birisi olsun yeter fiziksel olarak ise herhalde genel olarak güzel olmasını tabi isterim ama aşık olmak kimyasal bir şey bu .
açıkçası fiziksel olarak bir şey yazmıyorum çünkü brad pitt değilim açıkçası olsam bir standart belirlerdim ama malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,039,695
Üyeler
164,891
Son üye
fisequn
Top Bottom