Neler Yeni

İdeal Sistem Nasıl Olmalıdır?

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
@crazyreign sence saydığım oyunlar için en düşük ekran kartı ne olmalı? Ama oyunları 144 fps oynatacak.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
cs go lol ve valorant ? :D aga rx 570 yeter diye düşünüyorum ama sen daha iyi bilirsin.
Ben saçma sapan sürücü sorunlarıyla uğraşmayı sevmiyorum, o yüzden benim için en az GTX 1650 SUPER.
Sırf bu AMD'nin ekran kartları yüzünden NVIDIA fanboyu oldum artık, ki haklıyım da bu konuda.

robin

80+ Silver
Şimdi gözünüz yüksekte olmadan yorum yapmanızı istiyorum. Kendinizi asgari ücretli bir ailenin çocuğu olarak düşünün. Bilgisayar alacaksınız. Hayvan gibi 6-7 bin TL bayılamazsınız bu babanızın 3 maaşı eder. Valorant, csgo, lol gibi oyunlar oynuyorsunuz. Kendinize nasıl bir bilgisayar dizersiniz? Bütçe 5-6bin maksimum. Ve lütfen da sistem 2 demeyin :)
6-7 bin vermesi imkansız bir aileden 5-6 bine sistem istemek yanlış :) nede olsa o da 2-3 maaşa denk geliyor

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Şu sisteme bakabilirsin;
Önerim ise bu sistemdeki PSU'yu biraz yükseltmek, SSD'yi Kingston Fury 3D yapman, kasayı dark diamond pro mesh ve anakartı S2H yapman olacak.
Bütçem yetmiyor dersen bazı yerlerden kısabilirsin ve dediğim şeylerden bazılarını yapmazsın.

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
Ben saçma sapan sürücü sorunlarıyla uğraşmayı sevmiyorum, o yüzden benim için en az GTX 1650 SUPER.
Sırf bu AMD'nin ekran kartları yüzünden NVIDIA fanboyu oldum artık, ki haklıyım da bu konuda.
:D .d amdnin sürücü sorunlarını bilmiyorum çünkü ekran kartı kullanmıyorum :D en azından öğrenmiş oldum . gtx 1650 güzeldir ama pahalı biraz .

Looper

80+ Silver
Dahası  
Reaksiyon skoru
2,839
İsim
Ege
Hocam senin de yorumunu alayım şu sistem hakkında sen benden daha bilgilisin yanlış bir şey önermiş olmayayım.
Şu sisteme bakabilirsin;
Önerim ise bu sistemdeki PSU'yu biraz yükseltmek, SSD'yi Kingston Fury 3D yapman, kasayı dark diamond pro mesh ve anakartı S2H yapman olacak.
Bütçem yetmiyor dersen bazı yerlerden kısabilirsin ve dediğim şeylerden bazılarını yapmazsın.

crazyreign

80+ Titanium
En İyi Cevap
80
Dahası  
Reaksiyon skoru
38,613
İsim
Hayalet
İlgilendiği Kategoriler
fotoşop
Hocam senin de yorumunu alayım şu sistem hakkında sen benden daha bilgilisin yanlış bir şey önermiş olmayayım.
Anakart B450M S2H olsun, eğer değiştirilebiliyorsa High Power'ın PSU'su seçilsin, gerisi güzel.

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Şu sisteme bakabilirsin;
Yok ben almayacağım şuan. Sadece gözlem yapıyorum

DonanımFikir

Moderatör
En İyi Cevap
10
Dahası  
Reaksiyon skoru
36,815
İsim
Selimhan
İlgilendiği Kategoriler
SıcakFırsatlar Bilgisayar Toplama Konu Dışı