Neler Yeni

İdeal Sistem Nasıl Olmalıdır?

taylansimdi

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Genel olarak şu olması lazım ,
1- sistem ileriye dönük olmalı (bunun içinde Anakartı yüksek tutmak lazım )
2- Parçalar dengeli olmalı (işlemci ve ekran kartı )
3- SSd almayı unutma (Çünkü sistemiiin uçuşuna neden oluyor )
4-Kasanın hava akışına dikkat etmek lazım , hem temizlik manasında hemde soğutma anlamında :D
sonunda aradığım cevap :D helal olsun.Millet anakartın önemini unutmuş anakartı düşük tutup ekran kartına abanıyorlar ilginç geliyor gerçekten :D Benim için Anakart önemi çok önemli sonrasında kaliteli ileriye dönük bir kasa çünkü anakart ve kasa kalıcı olursa en azından ileride işlemci upgrade ve ekran kartı upgrade daha kolay olur. 1 anakart 2 işlemci/ekran kartı dengesi 3 kasa 4 depolama ^^

Mustafa21

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
461
İsim
Mustafa Malkoç
sonunda aradığım cevap :D helal olsun.Millet anakartın önemini unutmuş anakartı düşük tutup ekran kartına abanıyorlar ilginç geliyor gerçekten :D Benim için Anakart önemi çok önemli sonrasında kaliteli ileriye dönük bir kasa çünkü anakart ve kasa kalıcı olursa en azından ileride işlemci upgrade ve ekran kartı upgrade daha kolay olur. 1 anakart 2 işlemci/ekran kartı dengesi 3 kasa 4 depolama ^^
Senin sayende bir konu açıyorum :D aklıma geldi

Uygâr

80+ Gold
En İyi Cevap
1
Dahası  
Reaksiyon skoru
4,556
İsim
Uygar Güllüpınar
Instagram
lilnyks0
Pekala alternatif olarak aklınızda kalsın o zaman :).
Aslında bende bu sistemi alacaktım ama babam daha araba bandrollerinin parasını ödeyememiş. 9 ağustosa kadar yetişmez herhalde :/ Önümüzdeki sistemlere bakıcaz.

Top Bottom