Hangi model ?Isınma,kasa kalitesi yada kronik sorunu var mı bildiğiniz?
Isınma,kasa kalitesi yada kronik sorunu var mı bildiğiniz?
Hangi model? Bir den fazla gaming 3 var.
Hangi model ?
Kanka bu güncel kasa bunu bilmiyorum benimki bunun bi alt kasasıydı genel olarak güzel gibi duruyor özellik açısından alınabilirITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Hacı teknosaya gittim bakayım dedim hani kasa kalitesine vs. Bi alt kasasından bahsediyorum tabii ki Diğerleri ( HP Victus,asus vs) en dandik bu geldi banaKanka bu güncel kasa bunu bilmiyorum benimki bunun bi alt kasasıydı genel olarak güzel gibi duruyor özellik açısından alınabilir
Kasanın dandikliğini nerden anladın kanka ?Hacı teknosaya gittim bakayım dedim hani kasa kalitesine vs. Bi alt kasasından bahsediyorum tabii ki Diğerleri ( HP Victus,asus vs) en dandik bu geldi bana
Bunun yerine 12500hlı victus daha iyi olur. Victusun ekranı kötü olmasına rağmen bunun ki daha kötü. İşlemci olarakta 12500h 6600hı tokatlıyor. Fiyatı çok uyguna gelmediği sürece victus ideapdden daha mantıklıITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.comMesaj otomatik birleştirildi:
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyası
ITOPYA | Gaming Ürünler ve Bilgisayar Bileşenlerinin Yeni Dünyasıwww.itopya.com
Klavyede oynama oluyordur anladım demek istediğin ekranın hz oranına göre bakarsak victusReis dokunarak. Tuşa basınca komple plastik kasada oynama oluyordu