Conqureor 80+ Bronze Katılım 22 Nisan 2021 Mesajlar 847 Dahası Reaksiyon skoru 443 İsim Aras Yılmaz 1 Temmuz 2021 #1 İdle master'ı indirdim ve steam hesabıma bağladım. Şuan sorunsuz çalışıyor idle master açıkken oyun oynayabilir miyim ? (steam oyunu değil)
İdle master'ı indirdim ve steam hesabıma bağladım. Şuan sorunsuz çalışıyor idle master açıkken oyun oynayabilir miyim ? (steam oyunu değil)
stereohearts 80+ Gold Katılım 25 Mart 2020 Mesajlar 8,541 En İyi Cevap 3 Dahası Reaksiyon skoru 15,741 Konum Cehennem İsim Enes Instagram @stereocrypex Steam ✪SoloTürk Twitter rulerkoala Discord stereohearts#1401 1 Temmuz 2021 #2 Evet, oynayabilirsin
Jaess 80+ Gold Katılım 26 Mart 2020 Mesajlar 6,074 En İyi Cevap 4 1 Temmuz 2021 #3 Conqureor yazmış: İdle master'ı indirdim ve steam hesabıma bağladım. Şuan sorunsuz çalışıyor idle master açıkken oyun oynayabilir miyim ? (steam oyunu değil) Devamı için tıklayın... Steam oyunu değilse oynayabilirsin. Ben genellikle Rocket Leauge oynuyorum.
Conqureor yazmış: İdle master'ı indirdim ve steam hesabıma bağladım. Şuan sorunsuz çalışıyor idle master açıkken oyun oynayabilir miyim ? (steam oyunu değil) Devamı için tıklayın... Steam oyunu değilse oynayabilirsin. Ben genellikle Rocket Leauge oynuyorum.