DENI2
80+ Platinum
- En İyi Cevap
- 2
Dahası
Konuyu nereye açsam bilemedim
evet
Hocam idle master github üzerinden indirip kullanabilirsiniz düşmeyen kartları düşüren bir uygulamadır ama ban yeme imkanınız oyunlarınKonuyu nereye açsam bilemedim
Steamde VAC kısıtlaması vardır örneğin csgo,gta 5 , rust tarzı oyunların id lerini kara listeye ekleyin çünkü hile olarak algılanabilir o oyunlar üzerindeŞu kısımı anlamadım ?
Nelerden kart düşürebileceğimi nereden göreceğim ?Steamde VAC kısıtlaması vardır örneğin csgo,gta 5 , rust tarzı oyunların id lerini kara listeye ekleyin çünkü hile olarak algılanabilir o oyunlar üzerinde
Uygulama üzerinde direkt olarak çıkmakta zaten orada liste oluyor sizin oyunlarınıza göre uygulamayı açtığınızdaNelerden kart düşürebileceğimi nereden göreceğim ?
telefonunuza indirin 4 mb zaten sonra steam hesabınıza girin ama aile paylaşımı olmaması lazım ve profiliniz herkese açık olmalı unutmayın yoksa oyunlar gözükmüyor daha detaylı anlatıyor burda kolay zaten kullanımı https://technovadi.com/makale/idle-daddy-kullanimi/ eğer başka bir sorun yaşarsanız sorabilirsiniz uygulamadaki tüm sorunları yaşadım herhaldeNasıl kullanılıyor ?