Çözüldü✓ İDM ile 360p üstü indirmeme sorunu

Tarayıcı değiştirip eklentiyi tekrar kurun.

merhabalar bugün fark ettim İDM ile youtube dan her çözünürlükte video indiriyordu şimdi sadece 360p çıkıyor ,orjinal full sürüm kullanıyorum güncellemede yaptım ,sizlerde durum nasıl dener misiniz youtube video indirmeyi

Mail attım cevap attılar

Alıntıyı görüntüle
Ben ytde 1080 p indiriyorum

bugun 6.42 build 36 güncellemesi geldi ama hala aynı sorun devam ediyor. yılların idm'si son günlerde aylarda baya gözden düşmeye başladı. hep bir hatalar var son sürümlerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@heloguys kardeş bazı videolarda sorun yok 1080p veya son çözünürlük neyse iniyor ama istersen sen dene göreceksin mesala kurtlar vadisi yaz youtube bölümleri indirmeye çalıştığında 720 veya 1080p çözürlük olmasına rağmen 360p çıkıyor sadece başka seçenek çıkmıyor.

bugun 6.42 build 36 güncellemesi geldi ama hala aynı sorun devam ediyor. yılların idm'si son günlerde aylarda baya gözden düşmeye başladı. hep bir hatalar var son sürümlerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

@heloguys kardeş bazı videolarda sorun yok 1080p veya son çözünürlük neyse iniyor ama istersen sen dene göreceksin mesala kurtlar vadisi yaz youtube bölümleri indirmeye çalıştığında 720 veya 1080p çözürlük olmasına rağmen 360p çıkıyor sadece başka seçenek çıkmıyor.
Evet düzeldi sanmıştım ama aynı devam ediyor tekrar mail atayım bari ne diyecekler bakalım

1000071135.webp

Ben 30 günlük deneme sürümü kullanıyorum bende her şey normal nedense
bazı videolarda sorun yok zaten full çözürlük neyse o iniyor ama daha önce bir arkadaşa yazdığım gibi mesala dene bakalım youtube'da kurtlar vadisi yaz bölümlerde 720p veya üstü olmasına rağmen 360p görünüyor sadece yani olay video'dan video değişebliyor program şu an stabil çalışmıyor mevzu bu.

bazı videolarda sorun yok zaten full çözürlük neyse o iniyor ama daha önce bir arkadaşa yazdığım gibi mesala dene bakalım youtube'da kurtlar vadisi yaz bölümlerde 720p veya üstü olmasına rağmen 360p görünüyor sadece yani olay video'dan video değişebliyor program şu an stabil çalışmıyor mevzu bu.
anladım olayı tamam

diğer alternatifler sorunu çözeli çok oldu ama idm günlerdir bir sorunu çözemedi malesef

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,097,551
Üyeler
174,578
Son üye
volkan_gcr
Geri