ReadyorNot
80+ Bronze
- Reaksiyon skoru
- 464
Tarayıcı değiştirip eklentiyi tekrar kurun.
Ben ytde 1080 p indiriyorummerhabalar bugün fark ettim İDM ile youtube dan her çözünürlükte video indiriyordu şimdi sadece 360p çıkıyor ,orjinal full sürüm kullanıyorum güncellemede yaptım ,sizlerde durum nasıl dener misiniz youtube video indirmeyi
Mail attım cevap attılar
Alıntıyı görüntüle
Evet düzeldi sanmıştım ama aynı devam ediyor tekrar mail atayım bari ne diyecekler bakalımbugun 6.42 build 36 güncellemesi geldi ama hala aynı sorun devam ediyor. yılların idm'si son günlerde aylarda baya gözden düşmeye başladı. hep bir hatalar var son sürümlerde.
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:
@heloguys kardeş bazı videolarda sorun yok 1080p veya son çözünürlük neyse iniyor ama istersen sen dene göreceksin mesala kurtlar vadisi yaz youtube bölümleri indirmeye çalıştığında 720 veya 1080p çözürlük olmasına rağmen 360p çıkıyor sadece başka seçenek çıkmıyor.
bazı videolarda sorun yok zaten full çözürlük neyse o iniyor ama daha önce bir arkadaşa yazdığım gibi mesala dene bakalım youtube'da kurtlar vadisi yaz bölümlerde 720p veya üstü olmasına rağmen 360p görünüyor sadece yani olay video'dan video değişebliyor program şu an stabil çalışmıyor mevzu bu.Ben 30 günlük deneme sürümü kullanıyorum bende her şey normal nedense
anladım olayı tamambazı videolarda sorun yok zaten full çözürlük neyse o iniyor ama daha önce bir arkadaşa yazdığım gibi mesala dene bakalım youtube'da kurtlar vadisi yaz bölümlerde 720p veya üstü olmasına rağmen 360p görünüyor sadece yani olay video'dan video değişebliyor program şu an stabil çalışmıyor mevzu bu.
hocam hangi e-mail'e mail atıyorsunuz?
s[email protected]hocam hangi e-mail'e mail atıyorsunuz?