Çözüldü✓ İDM ile 360p üstü indirmeme sorunu

byhorozkentli

80+ Silver
En İyi Cevap
1
Reaksiyon skoru
1,770
merhabalar bugün fark ettim İDM ile youtube dan her çözünürlükte video indiriyordu şimdi sadece 360p çıkıyor ,orjinal full sürüm kullanıyorum güncellemede yaptım ,sizlerde durum nasıl dener misiniz youtube video indirmeyi

Mail attım cevap attılar

GÜNCELLEME 6.42 BUİLD 37 (18 MAYIS ) İLE SORUN DÜZELTİLDİ ! ! !

Son düzenleme:
Ben de 4k ya kadar destekliyor hayla

Merhaba aynı sorun bendede devam ediyor. Çözüm sağlayabildinizmi acaba ?

Sabah baktım sorun vardı bir daha geçmedim başına,gece bakarım ama düzeldiğini sanmıyorum bir daha ki güncelleme gelirse düzelir belki, inşallah youtube ile bile anlaşıp bu destegi kaldırmazlar, bir ara idm çıkmıyordu güncelleme ile düzelmişti şimdi de böyle bir sorun olması iyi olmadı
Merhaba aynı sorun bendede devam ediyor. Çözüm sağlayabildinizmi acaba ?

ben de denedim bende de 360p indirme yaptı baska secenek de yoktu

Sabah baktım sorun vardı bir daha geçmedim başına,gece bakarım ama düzeldiğini sanmıyorum bir daha ki güncelleme gelirse düzelir belki, inşallah youtube ile bile anlaşıp bu destegi kaldırmazlar, bir ara idm çıkmıyordu güncelleme ile düzelmişti şimdi de böyle bir sorun olması iyi olmadı
İnşallah dediğiniz gibi , güncelleme olur ve kullanmaya devam ederiz.

1000070647.jpg

bende de var aynı problem, lisanslı kullanıyorum
son güncellemeler ile bozuldu nasıl bir iş anlamıyorum var olan bir şey nasıl bozulur ve bunu kaç gün oldu düzeltmemeleri çok tuhaf
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

tekrar mail attım

Thank you for your response.
I appreciate that the development team is working on the issue. However, I would like to emphasize the urgency of this matter, as it significantly affects the usability of IDM for many users who rely on it for downloading content in higher resolutions from YouTube.
Given that this issue has persisted for several days and impacts a core functionality of the software, I kindly request that it be treated as a high-priority fix and addressed as soon as possible.
Please keep me informed about any updates or potential workarounds in the meantime.
Thank you for your time and support.
Best regards,

Yanıtınız için teşekkür ederim.
Geliştirici ekibin bu sorun üzerinde çalıştığını bilmek sevindirici. Ancak, bu konunun aciliyetini özellikle vurgulamak isterim; çünkü IDM’yi YouTube üzerinden yüksek çözünürlüklü içerik indirmek için aktif şekilde kullanan birçok kullanıcı için bu durum ciddi bir kullanım kaybına yol açmaktadır.
Bu sorun birkaç gündür devam etmekte ve yazılımın temel işlevlerinden birini etkilemektedir. Bu nedenle, konunun öncelikli olarak ele alınmasını ve mümkün olan en kısa sürede bir düzeltme yayımlanmasını rica ediyorum.
Bu süreçte herhangi bir gelişme ya da geçici çözüm olması durumunda beni bilgilendirmenizi rica ederim.
İlginiz ve desteğiniz için teşekkür ederim.
Saygılarımla,

bakalım ne cevap gelecek :)

Son düzenleme:
Cevap

Ekler

• 1000070781.webp
    1000070781.webp
    15.7 KB · Hit: 171
daha yeni satın almıştım :D rezillik resmen.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,164,495
Üyeler
184,940
Son üye
talikoyuriko
Geri