İDM virüs mü yüklüyor

göm player :D

idm son 1 aydır tarayıcı üzerinden yüklediği eklenti güncellemesi sonrası ne kadar eski sürüm yüklerseniz yükleyin bu hatayı veriyor.
Eskiden yılda bir kere güncellesek bile yetiyordu idm yi tarayıcı üzerinden otomatik güncellenirdi. Ama bunu fark ettiler şimdi güncel tutmazsan 2-3 sürüm sonra cortlamaya başlıyor. Özellikle benim gibi bilgisayar tarayıcı progrmları çok güncel tutmayanları zorlama ile güncel tut diyorlar.

Ant iyidir ama nedense arayüzü çamur gibi. Arayüzü düzeltseler geçerim. Zaten idm ile hızları aynı.
Modern bir arayüzü olması lazım

1745911182031.png

Ücretsiz kodları bitmiş.
ben indirdim pro sürümünü güncelle dedi güncelleseydim normal sürüme çekecekdi büyük ihtimal şuan ücretsiz pro sürümü kullanıyorum
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

az once hata alıyordum, restar yapıp 25h2 de denedim sorunsuz calıstı,Alıntıyı görüntüle

var hocam, alta dogru gelAlıntıyı görüntüle
ben de buradan indirdim pro şuan

Ant yılda min 2/3 sefer boyle free olarak veriyor.
Tek sıkıntı pc ye format atınca tekrardan kampanya sürümünü kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
Çünkü daha once pc den alıp katılımsız yapmıştım, kampanya bitiminden sonra kurulumda çalışmamıştı diye hatırlıyorum.
Pc de bir tek idm tnctr den ias etkinleştirne ile etkinleştiriyordum.
Digerleri free veya key, kullanıcı adı ile etkinleştirmeler.
Bir tek ant sorun çıkarmıştı.

Format sonrası oto yukleme yaptırdığım için katılımsız yapıyordum ama ant sorun yapar gibi.
Müzik indirmelerini genel olarak obuz dan seçip lucida(ismi bu olması gerek) ile flac olarak indirmek daha iyi.

AV test sonuçları nasıl?
Defender açık hocam hiç kapatmam, sıkıntı yok.

Son düzenleme:
Ant yılda min 2/3 sefer boyle free olarak veriyor.
Tek sıkıntı pc ye format atınca tekrardan kampanya sürümünü kullanamıyorsunuz diye biliyorum.
Çünkü daha once pc den alıp katılımsız yapmıştım, kampanya bitiminden sonra kurulumda çalışmamıştı diye hatırlıyorum.
Pc de bir tek idm tnctr den ias etkinleştirne ile etkinleştiriyordum.
Digerleri free veya key, kullanıcı adı ile etkinleştirmeler.
Bir tek ant sorun çıkarmıştı.

Format sonrası oto yukleme yaptırdığım için katılımsız yapıyordum ama ant sorun yapar gibi.
Müzik indirmelerini genel olarak obuz dan seçip lucida(ismi bu olması gerek) ile flac olarak indirmek daha iyi.

Defender açık hocam hiç kapatmam, sıkıntı yok.
bende katılımsız yapmayı denedim yemedi dediğin gibi uyanıklar kota koymuşlar süresi geçince elveda diyorsun. Gördüğüm en iyi alternatif arayüzüde modern olsa tamamdır.
torrent desteğide var. İdm ye sormuştum torrent desteği gelir mi gelmez telif sorunları var demişlerdi.

idm için uyguna anahtar alın gçen 25 tl ye gördüm ama ilan kaldırılmış.

virüs falan yoktur demi la bu adm de
Legal zaten

bende katılımsız yapmayı denedim yemedi dediğin gibi uyanıklar kota koymuşlar süresi geçince elveda diyorsun. Gördüğüm en iyi alternatif arayüzüde modern olsa tamamdır.
torrent desteğide var. İdm ye sormuştum torrent desteği gelir mi gelmez telif sorunları var demişlerdi.

idm için uyguna anahtar alın gçen 25 tl ye gördüm ama ilan kaldırılmış.
Bu kotayı nerden koyuyorlar, her bir dll aktarmak lazım ama deger mi?
Yada orginal ile kampanya sürüm karsılastırmak lazım.
Veya sınucularından mı, vs vs..
Yada dism++ ile pc imajı komple instal.wim alırsak no problem ama uzun iş😁

Son düzenleme:
Legal zaten

Bu kotayı nerden koyuyorlar, her bir dll aktarmak lazım ama deger mi?
Yada orginal ile kampanya sürüm karsılastırmak lazım.
Veya sınucularından mı, vs vs..
Yada dism++ ile pc imajı komple instal.wim alırsak no problem ama uzun iş😁

dismle komple almak mantıklı değil. Yap difriz yöntemi kullanan varmı halen bilmemde belki o tarz kullnıcılara hitap eder.

1745923984530.png

Lisans içeriği genelde böyle işliyor. Burda 2022ye bakıyor yani temmuzu geçtiyse 07-2022 kısmı sistem saatini donanımı kontrol edip hata veriyor. Muhtemelen sunucuyada gönderiyordur.
Soft organizer ile kontrol edip hangi yolları izliyorsa tek tek bakıp anlamak lazım.

dismle komple almak mantıklı değil. Yap difriz yöntemi kullanan varmı halen bilmemde belki o tarz kullnıcılara hitap eder.

Alıntıyı görüntüle

Lisans içeriği genelde böyle işliyor. Burda 2022ye bakıyor yani temmuzu geçtiyse 07-2022 kısmı sistem saatini donanımı kontrol edip hata veriyor. Muhtemelen sunucuyada gönderiyordur.
Soft organizer ile kontrol edip hangi yolları izliyorsa tek tek bakıp anlamak lazım.
Deneriz hocam, sıkıntı yok.

INTERNET DOWNLOAD MANAGER 6.42 BUILD 34 KATILIMSIZ KURULUM
https://pixeldrain.com/u/Qhe9aAx2
Lisans istemez ömür boyu kullanabilirsiniz temasıda pure flat temadır. Varsayılan kurulur.

File centipede ücretsiz deneyebilirsiniz.
Bazı sitelerde video ile sesi birlikte yakalamakta zorlanıyor ama olsun.

AntDM
Güncel olmadan görevini yaparsa hoş.
İşlemciyi yoruyor gibi görünüyor.
Ses ve görüntüyü birleştirdi.
Kullanılabilir. Henüz kendi güvenlik yazılımlarımdan geçirmedim.

Kaba test olarak
Win Def ok SaS ok

Güvenlik duvarı için bat ile bir alan açtı kendine. Bunu önyükleme üzerinden güvenlik duvarını sıfırlayıp test etmek gerekebilir. Şimdilik kurcalamayacağım.

Son düzenleme:
INTERNET DOWNLOAD MANAGER 6.42 BUILD 34 KATILIMSIZ KURULUM
https://pixeldrain.com/u/Qhe9aAx2
Lisans istemez ömür boyu kullanabilirsiniz temasıda pure flat temadır. Varsayılan kurulur.
tnctr den selamlar hocam..

Alıntıyı görüntüle

wim olarak yedek aldık maksatla :) illaki kullanacak arkadaslara bir nevi çozum vs..
3.png
4.png
5.png
yedek aldım sıkıntı yok,
6.png

tnctr den selamlar hocam..

wim olarak yedek aldık maksatla :) illaki kullanacak arkadaslara bir nevi çozum vs..yedek aldım sıkıntı yok,

direk bu şekilde sanalda almak muhtemelen sadece senin işine yarar çünkü kurulumda windows senin donanımına göre dosya atıyor içine ona göre sürücüler kuruluyor başkasında ters tepebilir.
Vaktim olursa bakarım geniş zamanda izleyip neler yapıyorsa müdahale ederiz.

XDM kullanıyorum ve gayet iyi bir şekilde işimi görüyor.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,157,619
Üyeler
183,861
Son üye
sehzadex
Geri