bu bütçeye sadece iem kulaklık alabilirsin. Ses kartı ve harici mikrofonda istiyorsan minimum 5k'yı gözden çıkarman lazımİem hakkında hiçbir bilgim yok bütce 1500tl videolarda gördüğüm kadarıyla ses kartı ve mikrofon falan olmalıymış benim bütceye göre alınabilicek dediklerime sahip en iyisi nedir
Ne alaka https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik bunda 1k ya ikiside var ben bilmediğim için konu açtımbu bütçeye sadece iem kulaklık alabilirsin. Ses kartı ve harici mikrofonda istiyorsan minimum 5k'yı gözden çıkarman lazım
hocam sanırım ses kartı piyasasından haberiniz yok, bu attığınız ürünün 2 adet versiyonu bulunuyor 3.5mm olan modelinde ses kartı yok yani kısaca sesi duymuş olmak için almış olarak varsayabiliriz. Diğer modeli ise type-c çıkışlı olan, bunda kendisinde ses kartı var ancak öyle aman aman bir şey beklemeyin. Harici ses kartı kullanarak en iyi seviyede işler yapabilirsiniz. Amacınız fps oyun içinse burada olan type-c modeli denenebilir ama öyle aman aman bi düşünceye kapılmayın.Ne alaka https://wraithesports.com/products/wraith-sense-iem-kulaklik bunda 1k ya ikiside var ben bilmediğim için konu açtım
İem hakkında hiçbirşey bilmiyorum attığım linkteki zaten ses kartlı ve mikrofonlu rekebetci oyun oynamıyorum hikayeli oyunları daha çok oynarım coolermaster mh 650 kullanıyordum kırıldı şimdi iem kulaklık denemek istiyorum attığım linkteki kulaklık alınır mı?hocam sanırım ses kartı piyasasından haberiniz yok, bu attığınız ürünün 2 adet versiyonu bulunuyor 3.5mm olan modelinde ses kartı yok yani kısaca sesi duymuş olmak için almış olarak varsayabiliriz. Diğer modeli ise type-c çıkışlı olan, bunda kendisinde ses kartı var ancak öyle aman aman bir şey beklemeyin. Harici ses kartı kullanarak en iyi seviyede işler yapabilirsiniz. Amacınız fps oyun içinse burada olan type-c modeli denenebilir ama öyle aman aman bi düşünceye kapılmayın.
Mesaj otomatik birleştirildi:
Üst seviye için harici ses kartı ve sağlam bi iem kulaklık almanız gereklidir.
hocam işinizi görür, ama mikrofon konusunda sizi tatmin eder mi bilmiyorum. Arkadaşlarınızla eğer konuşuyorsanız zorluk çekebilirsiniz o konuda, ayrıca eski kulaklığınızda ki gibi bi performans beklememeniz lazım. Arada fiyat farkı var.İem hakkında hiçbirşey bilmiyorum attığım linkteki zaten ses kartlı ve mikrofonlu rekebetci oyun oynamıyorum hikayeli oyunları daha çok oynarım coolermaster mh 650 kullanıyordum kırıldı şimdi iem kulaklık denemek istiyorum attığım linkteki kulaklık alınır mı?