Neler Yeni

İem type-c mi jak mi

kanze00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Karaman
İem kulaklık almayi düşünüyorum laptop kullanıcısıyım laptopun ses kısmının özelliklerini eke koyacağım. Laptopun ses kartına güvenip jak girişli mi alsam yoksa type c mi alsam bilemedim. Çokta bilgim yok bu konularda yardımcı olursanız sevinirim.

Ekler

• IMG_20250227_180003.jpg
    IMG_20250227_180003.jpg
    126.4 KB · Hit: 10

canxdev

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
4
İsim
Can Kurt
Eğer laptopunda 3.5mm jak girişi varsa ve basit bir çözüm arıyorsan, bence jak girişli bir IEM kulaklıkla başlayabilirsin. Ama eğer daha iyi bir ses deneyimi istiyorsan ve geleceğe dönük bir şey olsun diyorsan, Type-C bir model düşünebilirsin. Yalnız, önce laptopunun USB-C portunun ses çıkışını destekleyip desteklemediğini kontrol etsen iyi olur.

kanze00

80+
Dahası  
Reaksiyon skoru
3
İsim
İbrahim Karaman
  • Konu Sahibi Konu Sahibi
Eğer laptopunda 3.5mm jak girişi varsa ve basit bir çözüm arıyorsan, bence jak girişli bir IEM kulaklıkla başlayabilirsin. Ama eğer daha iyi bir ses deneyimi istiyorsan ve geleceğe dönük bir şey olsun diyorsan, Type-C bir model düşünebilirsin. Yalnız, önce laptopunun USB-C portunun ses çıkışını destekleyip desteklemediğini kontrol etsen iyi olur.
Zaten sağlam bir kulaklığım var iyi performans veren nova 7 kullanıyorum gayette memnunum kulak üstü takmak istemiyorum bazen o yüzden almak istiyorum taşıması da daha kolay olsun diye onun için sormuştum.

Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,062,687
Üyeler
168,815
Son üye
..pctoplıyorum
Top Bottom