serwintes
80+ Gold
1 kere attın hadi 10 tane paylaşmanın mantığı nedironu bunu boş verinde harbiden çok boş anlamsız bir konu bu konu niye var
1 kere attın hadi 10 tane paylaşmanın mantığı nedironu bunu boş verinde harbiden çok boş anlamsız bir konu bu konu niye var
cemaat yurdu demiş hakaret etmemiş ki herhangi bir değereAdam indirim paylaşmış denk geldi bende faydalandım aldım. Bu yorum raporu haketmiyor mu sizce? Raporlardım ve reddedildi. @Abdullah Hacıgül
Bende hakaretten raporlanmadım zaten. Konuyla alakasız, hiçbir faydası olmayan boş yorum yapıyor. Milletin konusuna gidip bunun bu forumda ne işi var diye salça olsam rapor yerim değil mi?cemaat yurdu demiş hakaret etmemiş ki herhangi bir değere
Paylaşabilirsin dostum seni durduran biri yok. Hristiyan arkadaşlar senin konuna Müslüman arkadaşlarda bu konuya bakar. Sırf her yerde ateistliğinizi belli etmek istermişcesine böyle saçma yorumlar yapıyor olmanız çok gereksiz. Eğer görmek istemiyorsan sayfayı kaydırabilirsin.tava mutfak aletleri teknolojik değil zaten
Mesaj otomatik birleştirildi:
Ben yanlış bir şey dediğimi düşünmüyorum
bu tip kitapları alacak kişiler zaten gidip alır sıcak fırsatlara marifetmiş gibi atmanın mantığı nedir
ki her gün din kitabı indirimi neden paylaşılır o zaman bende incil indirimi paylaşayım her gün
HaklısınBende hakaretten raporlanmadım zaten. Konuyla alakasız, hiçbir faydası olmayan boş yorum yapıyor. Milletin konusuna gidip bunun bu forumda ne işi var diye salça olsam rapor yerim değil mi?
Kardesim sen neden paylastin o zaman din kitabinisanki cemaat yurdundaymışız gibi paylaşımlar yapıyor
teknoloji forumundaki bi adamın sıcak fırsatlarda her gün din kitabı görmesi mi gerekiyor bak ben neler paylaşmışım sıcak fırsatlarda
HAHAKardesim sen neden paylastin o zaman din kitabini
Reddedilmesi iyi olmuşAdam indirim paylaşmış denk geldi bende faydalandım aldım. Bu yorum raporu haketmiyor mu sizce? Raporlardım ve reddedildi. @Abdullah Hacıgül
Edit : 2 defa reddedildi.
SSL URL sertifikası olacağı güvenilir olması anlamına gelmiyor bu arada. Parayla alınabiliyor.Alıntıyı görüntüle
Ürün Bağlantıları
1.cilt
2.ciltİhyau Ulumiddin Tercümesi 1.Cilt Ebu Hamid Muhammed el Gazali أبو حامد
İhyau Ulumiddin Tercümesi 1.Cilt İHYÂÜ ULÛMİ'D-DİN 1.CİLT 12. yüzyılın büyük âlimi, Hüccetü'l-İslâm, yani İslâm'ın Delili sıfatlı İmam Gazâlî (rah.), kaleme aldwww.salihkitaplar.com
3.ciltİhyau Ulumiddin Tercümesi 2.Cilt Ebu Hamid Muhammed el Gazali أبو حامد
İhyau Ulumiddin Tercümesi 2.Cilt İHYÂÜ ULÛMİ'D-DİN 2.CİLT 12. yüzyılın büyük âlimi, Hüccetü'l-İslâm, yani İslâm'ın Delili sıfatlı İmam Gazâlî (rah.), kaleme aldwww.salihkitaplar.com
4.ciltİhyau Ulumiddin Tercümesi 3.Cilt Ebu Hamid Muhammed el Gazali أبو حامد
İhyau Ulumiddin Tercümesi 3.Cilt İHYÂÜ ULÛMİ'D-DİN 3.CİLT 11. yüzyılın büyük İslâm âlimi İmam Gazâlî rah., kaleme aldığı eserlerle yalnızca yaşadığı dönemde değwww.salihkitaplar.com
İhyau Ulumiddin Tercümesi 4.Cilt Ebu Hamid Muhammed el Gazali أبو حامد
İhyau Ulumiddin Tercümesi 4.Cilt İHYÂÜ ULÛMİ'D-DİN 4.CİLT 11. yüzyılın büyük İslâm âlimi İmam Gazâlî rah., kaleme aldığı eserlerle yalnızca yaşadığı dönemde değwww.salihkitaplar.com
Toplam sayfa sayısı: 2220
Site güvenilir mi?
Yani güvenilir.
- SSL URL sertifikası mevcut
- Ticaret Bakanlığı ETBİS sistemine kayıtlı
- Hepsiburada ve Trendyol kayıtları da mevcut
- Adres ve telefon bilgisi de sitelerinde mevcut
@𝐊𝐞𝐫𝐞𝐦 @TamerKs Sonunda ucuz buldum.
@EFI Shell
Bedavaya da alınabiliyor .SSL URL sertifikası olacağı güvenilir olması anlamına gelmiyor bu arada. Parayla alınabiliyor.