Neler Yeni

🔥İndirim İhyaü Ulumiddin Din 4 Kitap Sert Kapak 660 TL!

Status
Bu konu kilitlenmiştir.

r4NG3r

80+ Silver
Hayır giyim ürünleri falanda paylaşılıyor. İster din kitabı paylaşır ister baska bir şey. Sizin gibilerin buralarda kudurmasi ben çok güldürüyor.
Giyim ürünü ve tuvalet kağıdı gibi insanlığın tamamının kullandığı ürünler ile ne olduğu belirsiz psikolojik hasta bir arkadaşın paylaştığı 600 tllik tarikat kitabını bir tutanlar da beni güldürüyor

Hasan344

80+ Gold
Giyim ürünü ve tuvalet kağıdı gibi insanlığın tamamının kullandığı ürünler ile ne olduğu belirsiz psikolojik hasta bir arkadaşın paylaştığı 600 tllik tarikat kitabını bir tutanlar da beni güldürüyor
Adam burası teknoloji forumu demiş mesajları okuyarak cevap ver ben ona cevap verdim. Kudurmaya devam edebilirsin. İsteyen istediği şeyi paylaşır bakma o zaman.

FR13NDSLX

80+ Platinum
Dahası  
Reaksiyon skoru
10,303
İsim
Diyarhan
Din kitapları çok pahalı ya. Teşvik destek lazım. Herhangi bir yerde İncil Tevrat almak istesek hem indirimi çok oluyor hemde bedava dağıtan oluyor. Bizdede dini kitaplar çok ucuz olmalı.

• Beğen
Reaksiyonlar: Shaw

r4NG3r

80+ Silver
Adam burası teknoloji forumu demiş mesajları okuyarak cevap ver ben ona cevap verdim. Kudurmaya devam edebilirsin. İsteyen istediği şeyi paylaşır bakma o zaman.
Dostum kimse İslama laf etmiyor burada.Olayı bu şekilde anlayarak bana kudurma felan yazıyorsun ama hata yapıyorsun.Yarın birgün bu arkadaş intihar konusu açınca bunu hala banlamadınızmı yazmasın kimse o zaman.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Din kitapları çok pahalı ya. Teşvik destek lazım. Herhangi bir yerde İncil Tevrat almak istesek hem indirimi çok oluyor hemde bedava dağıtan oluyor. Bizdede dini kitaplar çok ucuz olmalı.
incil ve tevrat'ın müslümanlıktaki karşılığı Kuran ve ücretsiz dağıtılan yerler var .

Hasan344

80+ Gold
Dostum kimse İslama laf etmiyor burada.Olayı bu şekilde anlayarak bana kudurma felan yazıyorsun ama hata yapıyorsun.Yarın birgün bu arkadaş intihar konusu açınca bunu hala banlamadınızmı yazmasın kimse o zaman.
Ya ben İslam ile ilgili bir şey demiyorum zaten
Diyormki isteyen istediğini paylaşabilir. Burası teknoloji forumu diyen arkadaşa cevap verdim. Burası sadece teknoloji forumu değil bunu anlamanız gerek.

Hasanst

80+ Bronze
Dahası  
Reaksiyon skoru
582
İsim
Hasan Said Tamer
Adam burası teknoloji forumu demiş diğer arkadaşta ona cevap vermiş. Hem size ne ? İntihar konusuda açar, sana zararı ne ?

123kral14

80+ Silver
SİLİNDİ

Gri Caner

80+ Titanium
En İyi Cevap
7
Arz talep meselesi. Çok satılsa ucuz olur. Ama sadece belli bir kitlesi var. Yayınevi maliyeti ve karı düşünecek normal olarak .

Said Nursi'nin küçük sözler kitabı bedava dağıtıldı mesela. Niye incil gibi küçük ince bir kitap. Ama bahsi eser 2K sayfası var.

r4NG3r

80+ Silver
Ya ben İslam ile ilgili bir şey demiyorum zaten
Diyormki isteyen istediğini paylaşabilir. Burası teknoloji forumu diyen arkadaşa cevap verdim. Burası sadece teknoloji forumu değil bunu anlamanız gerek.
Ben zaten paylaşamaz demiyorum.Senle ben farklı şeylerden bahsediyoruz daha fazla uzatmaya gerek yok.
Mesaj otomatik birleştirildi:

Adam burası teknoloji forumu demiş diğer arkadaşta ona cevap vermiş. Hem size ne ? İntihar konusuda açar, sana zararı ne ?
Bana zararı yok.Ben açmasında demedim zaten.Bir anda herkes olayı İslama bağladı ona genel bir cevap yazdım.

Dahası  
Reaksiyon skoru
71
İsim
Ercan GÖKÇEN
şu dünyada en boş insan, körü körüne her şeye inanandır

Coolpanda

80+ Silver
Gazali nin eserinde yer alan bu sözün maksatı, arkası ve önü nedir?
"Onlar birer ümmetti, gelip geçtiler." Geçmişi bırakalım, şu an yaşayan canlı kanlı olanlara bakalım; buyur önümüzdeki videoyu tevil et, de aslında bunu kastetmiyor vs. açıkla bize. Birde küçük bir öneri vereyim, insanlar bazen tarikata haklı haksız eleştiri yapıyor. İslama değil, ikisi ayrı konu. Ayırt et gözünü seveyim, gelen eleştirileri İslam'a atma, yazık oluyor dinimize gerçekten. Eleştiriler tarikatlere.

Status
Bu konu kilitlenmiştir.
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç      

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,031,846
Üyeler
163,564
Son üye
amizkaraesk𝑖
Top Bottom