İkea linmoon masa nasıl?

Suwariba

80+ Silver
Reaksiyon skoru
1,297
Arkadaşlar bu masayı boyutunu 150x75 seçerek alacağım. Sizce nasıl masa? Bide üzerine pahalı bir pc koycam sıkıntı yaşamam deme?
Bide bu masayı kullananlar deneyimlerini anlatabilirmi?

Ben kullanıyorum 120x60 olanı sağlam bir masa dert etmeyin. Üstünde zıplamadığınız sürece kırılmaz.
Arkadaşlar bu masayı boyutunu 150x75 seçerek alacağım. Sizce nasıl masa? Bide üzerine pahalı bir PC koycam sıkıntı yaşamam deme?

Ben kullanıyorum 120x60 olanı sağlam bir masa dert etmeyin. Üstünde zıplamadıüınız sürece kırılmaz.
Peki o boyut olanına pc monitör kalvye mouse mouse pad ses sistemi vb rahatça sığıyormu? Bide 150x75 alırsam sağlamlık vb bir sorun olmaz deme?

Ben kullanıyorum beyaz olanı ilk önce şunu söyleyim evin toz biriktiriyorsa beyaz ve siyah toz alıyor ama az toz birikiyorsa evinde beyaz iş görür ama siyahı bilmem. Masa dayanıklılığı olarak da 150X75 olan versiyon alırsan ve üstüne pahalı bir pc koyacaksan ilerde ortaya koymalık bir masa ayağı almanı tavsiye ediyorum yoksa çökebilir 150x75 versiyonun tek sıkıntısı bu yoksa gayet iyi masa ama 200x60 veya 120x60 alırsan kasa koyma sıkıntısında bir sorun olmaz

Peki o boyut olanına PC monitör kalvye mouse mouse pad ses sistemi vb rahatça sığıyormu? Bide 150x75 alırsam sağlamlık vb bir sorun olmaz deme?
Benim kasa masa'nın altında ama çok rahat sığıyor 120'lik model için.

Peki o boyut olanına PC monitör kalvye mouse mouse pad ses sistemi vb rahatça sığıyormu? Bide 150x75 alırsam sağlamlık vb bir sorun olmaz deme?
Dediğim gibi masanın ortasını sağlamlaştıracak bir masa ayağı alırsan sıkıntı olmaz. (İkea'da masanın kendi ayakları satılıyor zaten 40tl bişi)

Dediğim gibi masanın ortasını sağlamlaştıracak bir masa ayağı alırsan sıkıntı olmaz. (İkea'da masanın kendi ayakları satılıyor zaten 40tl bişi)
Ona göre güçlendirme yapıyorlardır bence.

Ona göre güçlendirme yapıyorlardır bence.
masa uzun olduğu için orta tarafı çökebilir yavaş yavaş internette bayağı araştırma yapmıştım almadan önce ve çoğu yabancı kişi ortaya ikea'dan adils masa ayağı almış ortaya koyunca da masanın ortası boşta kalmıyor ve destek sağlıyor (iki tane koyup alırsak daha iyi tabi ama görünüş bozulabilir :D)

masa uzun olduğu için orta tarafı çökebilir yavaş yavaş internette bayağı araştırma yapmıştım almadan önce ve çoğu yabancı kişi ortaya ikea'dan adils masa ayağı almış ortaya koyunca da masanın ortası boşta kalmıyor ve destek sağlıyor (iki tane koyup alırsak daha iyi tabi ama görünüş bozulabilir :D)
Öyle yapmak daha mantıklı ama sürekli ayağına dolanır ayrıca çarparsın.
Masanın üzerine eşşek ölüsü koymadığın sürece sıkıntı olmaz. Masa baya kalın ama hafif.

Öyle yapmak daha mantıklı ama sürekli ayağına dolanır ayrıca çarparsın.
Masanın üzerine eşşek ölüsü koymadığın sürece sıkıntı olmaz. Masa baya kalın ama hafif.
Yani o kişiden kişiye değişir ben hep uzalttığım için rahatsız olmuyorum :D

ben 200cm olan modeli kullanıyorum bir tarafı çekmece ortada adils ayak öbür yanda da adils ayak olarak gayet sağlam ve rahat ama tavsiyem ortada ayak kullanın fotoğrafı ekliyorum nasıl görğmdüğüne dair fikriniz olsun
Mesajlar otomatik olarak birleştirildi:

Arkadaşlar bu masayı boyutunu 150x75 seçerek alacağım. Sizce nasıl masa? Bide üzerine pahalı bir PC koycam sıkıntı yaşamam deme?
yer varsa 2metre daha şık duruyor bi ara çift çekmece yapıcam sistemi simetri için tavsiyem sizde öyle yapın sonra göze batıyor.d

Ekler

• A8EB1AE0-E75A-41C0-8608-735D3ADDEBE9.webp
    A8EB1AE0-E75A-41C0-8608-735D3ADDEBE9.webp
    670.4 KB · Hit: 651
Yeni mesajlar Yeni Konu Aç  

SON KONULAR

Forum istatistikleri

Konular
1,176,627
Üyeler
186,756
Son üye